728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων Vespa στην Ηγουμενίτσα, 23-26 Αυγούστου 2018



Φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα μια σημαντική εκδήλωση.

Πρόκειται για την 32η Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων Vespa όπου θα συμμετέχουν εκατοντάδες κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας.



Την εκδήλωση αυτή έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας η τοπική Λέσχη φίλων Vespa της Ηγουμενίτσας - “Vespa Club Igoumenitsa”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23-26 Αυγούστου 2018 στον χώρο του Camping Δρεπάνου.

Αναμένεται η προσέλευση εκατοντάδων φίλων της Vespa απ’ όλες τις Λέσχες της Ελλάδας, ενώ έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και φίλοι της Vespa από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Θα είναι ένα πραγματικά σημαντικό event για όλη την περιοχή της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου γενικότερα.

Θα περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων όπως συναυλίες, καλλιστεία Vespa, οργανωμένες πορείες, κοντινές διαδρομές και άλλες εκδηλώσεις που πρόκειται να προβάλουν τον τόπο μας και να αποτελέσουν διαφήμιση για την περιοχή.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του Καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθούν στον Νομό Θεσπρωτίας και αξίζει να υποστηριχθεί απ’ όλους τους φορείς και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Για να δείτε το αναλυτικό πλάνο Χορηγιών της εκδήλωσης – ζητήστε το στο email:vespa.club.igoumenitsa@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα Facebook του Vespa Club Igoumenitsa εδώ:https://www.facebook.com/vespa.club.igoumenitsa/



Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων Vespa στην Ηγουμενίτσα, 23-26 Αυγούστου 2018 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2018 Rating: 5 Φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα μια σημαντική εκδήλωση. Πρόκειται για την 32η Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων Ves...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: