728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Μπάντα «The Rebellions» Στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας Με Ελεύθερη Είσοδο



Την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 17:01μμ (!), το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ που βρίσκεται στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας, παρουσιάζει για πρώτη φορά φέτος, την πιο ξεσηκωτική μπάντα της Κέρκυρας, τους εκπληκτικούς REBELLIONS σε ανανεωμένο πρόγραμμα. Θα ακουστούν γνωστές ανεβαστικές 60s, 90s επιτυχίες. Τραγούδια pop, rock, latin, disco, funk, swing, reggae της ελληνικής και ξένης μουσικής σε ένα διασκεδαστικό μουσικό κοκτέιλ για όλα τα γούστα!

Η μπάντα αποτελείται από 7 ατομα γεμάτα κέφι

που στοχεύουν η κάθε τους εμφάνιση να εξελίσσεται σε ένα ξέφρενο πάρτυ! Ξεκινώντας με τα δυνατά χαρτιά της ομάδας, τους 3 τραγουδιστές, τον πασπαρτού Γιώργο Τρύφωνα στην φωνή, μπουζούκι, μπαγλαμά, βιολί, κλαρίνο, κιθάρα, σαξόφωνο, ακορντεόν, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παγκρακιώτη στα φωνητικά και τον μοναδικό Βασίλη Αριστείδου στην φωνή στο μπουζούκι και στην τρομπέτα, που βάζουν την τρέλα τους για την μουσική πάνω από όλα και παρασύρουν και τον κόσμο που παρευρίσκεται στα live τους. Έναρξη στις 17:01μμ, με ελεύθερη είσοδο! Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!!!!!
Η Μπάντα «The Rebellions» Στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας Με Ελεύθερη Είσοδο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2018 Rating: 5 Την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 17:01μμ (!), το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ που βρίσκεται στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας, παρουσιάζει για πρώτη φορά φέτος, την πιο ξε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: