728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αντιδρούν Απόλλων και Ένωση Πάργας για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο της Πάργας.



Αντιδράσεις υπάρχουν από τα σωματεία της Πάργας όπου αγωνίζονται στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας για την κατάσταση που επικρατεί στον αγωνιστικό χώρο και ότι ακόμη μια χρονιά κυλάει έτσι και δεν έχει γίνει κάτι ώστε να διορθωθεί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.

Κατά την σημερινή συζήτηση στην ΕΠΣ Π-Λ τέθηκε το θέμα του γηπέδου, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Τζίμα να τονίζει ότι ο Προέδρος του Απόλλωνα Πάργας του είπε ότι δεν θέλουν να παίξουν σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο και να στρέψουν τα βλέμματα τους σε άλλο αγωνιστικό χώρο όπου θα μπορούν να παίξουν χωρίς κίνδυνο.

Το λόγο πηρέ και ο εκπρόσωπος των σωματείων του Απόλλωνα Πάργας και του Π.Σ. Ένωση Πάργας κ. Πασχοδήμας και τόνισε ότι τα δυο σωματεία έχουν πάρει απόφαση να μην αγωνιστούν στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας, και δεν γνωρίζει το αν ο Αστέρας Ανθούσας θα θέλει να αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο, με την μόνη διαφορά ότι αυτό θα δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και τόνισε ότι αν δεν πιεστεί ο Δήμος από όλους μας και όχι μόνο από τα σωματεία αλλά και από την ίδια την ΕΠΣ Π-Λ, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Ο κ. Τζίμας πρότεινε να μαζευτούν όλα τα σωματεία της περιοχής και να επισκεφτούν τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και τον Δήμαρχο Πάργας ώστε να εκθέσουν τα προβλήματα τους.


Αντιδρούν Απόλλων και Ένωση Πάργας για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο της Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2018 Rating: 5 Αντιδράσεις υπάρχουν από τα σωματεία της Πάργας όπου αγωνίζονται στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας για την κατάσταση που επικρατεί στον αγωνιστι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: