728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: «Υπόλογοι όσοι Νεοδημοκράτες στηρίζουν την Δημοτική Αρχή Μπαΐλη» δήλωσε ο Σπύρος Κυριάκης



Ιδιαίτερα καυστικός ήταν το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Σπύρος Κυριάκης σε δηλώσεις του στην Τοπική Φωνή σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στον Δήμο Πρέβεζας.

Μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι Νεοδημοκράτες που στηρίζουν την παραπαίουσα Δημοτική Αρχή είναι υπόλογοι προς τους πολίτες της Πρέβεζας. Θεωρώ αδιανόητο κάποιοι να δίνουν «δεκανίκια» στήριξης σε έναν Δήμαρχο ο οποίος κατά την διάρκεια της θητείας του δεν έχει να επιδείξει κανένα απολύτως έργο που να προαγάγει την πόλη της Πρέβεζας, ενώ ταυτόχρονα και οι πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι του Ζαλόγγου και του Λούρου έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Δεν γνωρίζω εάν κάποιοι πολιτικοί παράγοντες επιθυμούν τη Νέα Δημοκρατία σε ρόλο ‘στηρίγματος’ προς ιδίων όφελος.

Θα πρέπει να γίνει ευρύτερα αντιληπτό πως η Ν.Δ. δεν πρόκειται να λειτουργήσει ως ‘δεκανίκι’ κανενός. Αντιθέτως, όπως ορίζει η ιστορική της ευθύνη, με υπευθυνότητα και συνέπεια θα παρουσιάσει συγκεκριμένες και δομημένες προτάσεις για τον Δήμο της Πρέβεζας. Καλό θα ήταν τα μέλη του κόμματός μας να μην καλλιεργούν λανθασμένες εντυπώσεις και μάλιστα ένα χρόνο πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σκοπός μας είναι να έχουμε ένα ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα και από εκεί κι έπειτα οι πολίτες ας κάνουν τις επιλογές τους. Το να δημιουργείται όμως η εντύπωση πως η ΝΔ είναι ουραγός της αριστεράς ή έστω της κεντροαριστεράς στο Δήμο Πρέβεζας, είναι ανεπίτρεπτο!

Οι Πρεβεζάνοι αξίζουν κάτι πολύ καλύτερο! Πρέπει να στείλουμε καθαρά μηνύματα για να βγάλουμε τη Χώρα από τις αριστερές ιδεοληψίες και τα αδιέξοδα! Χρειάζεται δουλειά, επιμονή και πίστη στα ιδανικά μας!».



Πρέβεζα: «Υπόλογοι όσοι Νεοδημοκράτες στηρίζουν την Δημοτική Αρχή Μπαΐλη» δήλωσε ο Σπύρος Κυριάκης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2018 Rating: 5 Ιδιαίτερα καυστικός ήταν το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Σπύρος Κυριάκης σε δηλώσεις του στην Τοπική Φωνή σχετικά με τις πρόσφ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: