728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα:Σπύρος Κυριάκης: Εγκαινίασε «γυψοσανίδες» ο Π. Κουρουμπλής…



Εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Πάργα από τον Υπουργό Ναυτιλίας Παν. Κουρουμπλή για τη μεταστέγαση του Β’ Λιμενικού Τμήματος. Το κτίριο το παραχώρησε ο Δήμος Πάργας.

«Ήταν υπόσχεσή μας προς τα στελέχη του Λιμενικού, την οποία και υλοποιήσαμε, γιατί γνωρίζουμε να εργαζόμαστε με επιμονή και να υλοποιούμε τις υποσχέσεις που δίνουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουρουμπλής. Εδώ ο κόσμος καίγεται, οι Υπουργοί αρμενίζουν.

Σκωπτικό ήταν το σχόλιο για τα «εγκαίνια» του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Σπύρου Κυριάκη ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να δείξει ότι κάνει έργο, που σήμερα στην Πάργα ο Υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής, εγκαινίασε τις δύο γυψοσανίδες που τοποθετήθηκαν στο κτίριο που παραχώρησε ο Δήμος Πάργας για τη μετεγκατάσταση του Λιμενικού Σταθμού…».



Πάργα:Σπύρος Κυριάκης: Εγκαινίασε «γυψοσανίδες» ο Π. Κουρουμπλής… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουλίου 06, 2018 Rating: 5 Εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Πάργα από τον Υπουργό Ναυτιλίας Παν. Κουρουμπλή για τη μεταστέγαση του Β’ Λιμενικού Τμήματος. Το κ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: