728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η ευχή του 8χρονου Σπύρου από την Πρέβεζα που έγινε πραγματικότητα



«Εύχομαι να αποκτήσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο!» ευχήθηκε ο 8χρονος Σπύρος από την Πρέβεζα και το Make a Wish έκανε την ευχή του αυτή πραγματικότητα.

Ο μικρός σε ηλικία, αλλά μεγάλος σε δύναμη και θάρρος, Σπύρος από την Πρέβεζα,έμαθε να αγωνίζεται για την ζωή, από την ηλικία των 2 ετών, όταν και διαγνώστηκε η σπάνια εκ γεννητής πάθηση από την οποία πάσχει.

Δεν το έβαλε ποτέ κάτω, δεν έχασε ποτέ την πίστη του και το σπουδαιότερο δεν σταμάτησε ποτέ να ονειρεύεται. Ένα από τα όνειρα του έκανε πραγματικότητα το Make a Wish, γεμίζοντας τον χαρά και αισιοδοξία.

Οι γονείς του Σπύρου αστυνομικοί στο επάγγελμα, οι οποίοι δίνουν και εκείνοι το δικό τους αγώνα ζωής ευχαρίστησαν όλους εκείνους που βοήθησαν για την εκπλήρωση της ευχής του γιου τους λέγοντας: «Συγχαρητήρια που είστε ακόμη άνθρωποι με αγάπη και συμπόνια για το συνάνθρωπο! Η δράση σας μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε χωρίς να νιώθουμε μόνοι!»

Οι Εθελοντές που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα η ευχή του ήταν οι Σπύρου Κωνσταντίνος Σκριμπώνης, Νατάσα Κανελλοπούλου, Ήβη Πολυχρονιάδου ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια της Σοφίας , του Αλέξανδρου, του Γιάννη Ραφαήλ και της Στέλλας.





Η ευχή του 8χρονου Σπύρου από την Πρέβεζα που έγινε πραγματικότητα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουλίου 06, 2018 Rating: 5 «Εύχομαι να αποκτήσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο!» ευχήθηκε ο 8χρονος Σπύρος από την Πρέβεζα και το Make a Wish έκανε την ευχή του αυτή ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: