728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Σπύρος Κυριάκης καλεσμένος του Αμερικανού Πρέσβη στη δεξίωση για τον εορτασμό της 242ης επετείουτης Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ



Στη δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός Πρέσβης Geoffrey Pyatt για τον εορτασμό της 242ης επετείου της 4ης Ιουλίου, της Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ , χθες Τρίτη 3 Ιουλίου στην κατοικία του, ήταν καλεσμένος ο Σπύρος Κυριάκης.

Η πρόσκληση αυτή προς τον κ. Κυριάκη από πλευράς του Αμερικανού Πρέσβη αποδεικνύει την στενή φιλική σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο, μετά και την συνάντηση που είχαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Pyatt στα Γιάννενα  ενώ αποτελεί σίγουρα μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για την περιοχή της Πρέβεζας, μιας και ήταν ο μοναδικός που εκπροσώπησε το νομό μας σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση, όπου μεταξύ άλλων παρευρέθησαν δεκάδες πολιτικοί, υπουργοί, πρέσβεις, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη κομμάτων, εκπρόσωποι της Εκκλησίας και επιχειρηματίες.

Με την πρόσκληση αυτή δόθηκε η ευκαιρία στον Σπύρο Κυριάκη να έχει μια σειρά από επαφές και με άλλους σημαντικούς προσκεκλημένους του Αμερικανού Πρέσβη, γεγονός αποτελεί διαφήμιση για το Νομό μας, μιας και μη ξεχνάμε ότι η ενασχόληση του με τις τουριστικές επιχειρήσεις τον κάνει να θέλει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής στο τομέα αυτό.





Ο Σπύρος Κυριάκης καλεσμένος του Αμερικανού Πρέσβη στη δεξίωση για τον εορτασμό της 242ης επετείουτης Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2018 Rating: 5 Στη δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός Πρέσβης Geoffrey Pyatt για τον εορτασμό της 242ης επετείου της 4ης Ιουλίου, της Ημέρας Ανεξαρτησίας...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: