728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έτοιμη να...πετάξει η ομάδα Zephyrus




Έτοιμη να αναχωρήσει για τις Αζόρες είναι η ομάδα Zephyrus II που κέρδισε την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό διαστημικής.

Η ομάδα θα εκπροσωπήσει την χώρα μας και τα Γιάννινα στην τελική φάση του πανευρωπαικού διαγωνισμού, στην οποία θα συναγωνιστεί με άλλες 17 ομάδες αντίστοιχων χωρών.

«Υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μας και να εκπροσωπήσουμε επάξια την χώρα μας», αναφέρουν λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν το ταξίδι..

Παράλληλα ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή.. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: Όλα τα μέλη της ομάδας Zephyrus II (μαθητές και καθηγητές), οι διευθυντές των εμπλεκόμενων σχολικών μονάδων (7ο ΓΕΛ, 9ο ΓΕΛ και ΓΕΛ Ζωσιμαίας) και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 7ου ΓΕΛ Ιωαννίνων, ως ο τελικός αποδέκτης της χρηματοδότησης , θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους εκείνους που μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε τις πρωτόγνωρες για μας γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνταν για την ολοκλήρωση της διάθεσης και αποδοχής της επιχορήγησης, που γενναιόδωρα μας πρόσφεραν η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών, προκειμένου να εξασφαλίσουμε έγκαιρα τη συμμετοχή όλης της ομάδας μας στον επικείμενο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της ESA (Cansats in Europe) ως εκπρόσωποι της χώρας μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Θωμά Γιωτίτσα, τον διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών κ. Σωτήριο Σπυριδάκη, τον προιστάμενο του τμήματος λογιστηρίου κ. Ιωάννη Μάντζιο και όλους τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους των αρμοδίων τμημάτων που έκαναν αγώνα δρόμου για να διεκπεραιώσουν έγκαιρα τις απαιτούμενες διαδικασίες για την ολοκλήρωση της εκταμίευσης του ποσού της επιχορήγησης προς το Σύλλογο Γονέων του 7ου ΓΕΛ.

Όλα τα μέλη της ομάδας μας λίγες μόνο μέρες πριν φύγουμε για τις Αζόρες (τόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού) υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα και την πόλη μας.


Έτοιμη να...πετάξει η ομάδα Zephyrus Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018 Rating: 5 Έτοιμη να αναχωρήσει για τις Αζόρες είναι η ομάδα Zephyrus II που κέρδισε την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό διαστημικής. Η ομάδα ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: