728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Surf stories: Γιώργος Παπανδρέου



“Κόστα Ρίκα, Μάρτιος 2018. Ένας προορισμός που μπορεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε κάθε surfer. Αν και το ταξίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες, η συνέχεια αποδείχτηκε ιδιαίτερα καλή. Πρόβλεψη πέντε αστέρια και σετ τριών μέτρων για το Pavones, “τον παράδεισο των surfers”, όπως αποκαλούν τη μικρή αυτή πόλη, που αποτελεί ένα από τα καλύτερα point break στο κόσμο! Είχα την τύχη με το μέρος μου, καθώς μετά από τρεις μέρες παραμονής στο Jaco, σε μέτρια κύματα, κατηφόρισα για Pavones, θέλοντας να ζήσω το όνειρο κάθε surfer. Δηλαδή, να σερφάρω σε κύματα τέλειας ποιότητας με barrel και ride πάνω από λεπτό!



Τις δύο πρώτες ημέρες οι συνθήκες ήταν απίστευτες, αλλά δυστυχώς για μένα δεν υπήρχε διαθέσιμος φωτογράφος. Επομένως, τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την τρίτη μέρα, όπου το κύμα έφτανε τα δύο μέτρα, δημιουργώντας barrel και προσφέροντας δυνατότητα για τεράστιο ride! Έμεινα εκεί πέντε μέρες και όταν το κύμα έπεσε, αποφάσισα να πάω από την πλευρά της Καραϊβικής, στην πόλη Limon, με πολύ καλό κύμα αλλά και πολλούς ταυροκαρχαρίες (bull sharks), που σου χάλαγαν τη διάθεση και δεν σε άφηναν να περάσεις ώρα στο νερό. Έτσι, αποφάσισα μετά από δύο μέρες να πάω βόρεια, στην πόλη Tamarindo, σε μία κατεξοχήν σερφίστικη περιοχή, με καταπληκτικά beach breaks αλλά πολλούς locals. Έμεινα εκεί μία εβδομάδα και μετά κατηφόρισα για ένα ακόμη απίστευτο point break στη Boca Barranca. Εκεί, έζησα επίσης μερικές καταπληκτικές στιγμές μέσα στο νερό, παρότι τα κύματα δεν ξεπερνούσαν το ενάμισι μέτρο.

Αν έπρεπε να δώσω μία συμβουλή σε όποιον πρόκειται να ταξιδέψει στην Κόστα Ρίκα, θα έλεγα ότι το Pavones είναι το μέρος που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε”.




















Surf stories: Γιώργος Παπανδρέου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2018 Rating: 5 “Κόστα Ρίκα , Μάρτιος 2018. Ένας προορισμός που μπορεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε κάθε surfer. Αν και το ταξίδι δεν ξεκίνησε με ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: