728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σπ. Κυριάκης προς Κ. Μπάρκα: «Ξεπουλάτε την ιστορική κληρονομιά της Μακεδονίας»



Σφοδρή κριτική στον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κ. Μπάρκα άσκησε το Πολιτικό Μέλος της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κυριάκης, μέσω σχετικής ανάρτησης στο διαδίκτυο.

Ο κ. Μπάρκας σχολιάζοντας σχετική φωτό από το Κοινοβούλιο, υποστηρίζει πως η Ντ. Μπακογιάννη δεν χειροκροτεί τον Α. Σαμαρά... αφήνοντας έτσι αιχμές για τη στάση της.

Ο Σπ. Κυριάκης σε σχετική του ανάρτηση-απάντηση στον Βουλευτή, αναφέρει τα εξής:

Κύριε βουλευτά καλό το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο. Η Ντορα Μπακογιάννη χειροκροτεί κανονικότατα τον Α.Σαμαρα όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανεβάσατε αλλά και στο βίντεο απο την ομιλία του πρωθυπουργού. Ο λόγος που δεν σηκώνεται είναι το ιατρικό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια με το ισχίο της.
Οφείλω τουλάχιστον να αναγνωρίσω την φιλότιμη προσπάθεια σας να πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα την ώρα που εσείς και οι σύντροφοι σας ξεπουλάτε την ιστορική κληρονομιά της Μακεδονίας, μη έχοντας ούτε λαϊκή ούτε συνταγματική νομιμοποίηση.



Σπ. Κυριάκης προς Κ. Μπάρκα: «Ξεπουλάτε την ιστορική κληρονομιά της Μακεδονίας» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουνίου 17, 2018 Rating: 5 Σφοδρή κριτική στον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κ. Μπάρκα άσκησε το Πολιτικό Μέλος της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κυριάκης, μέσω σχετικής ανά...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: