728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κώστας Μπάρκας: « Θέλω μια ανακοίνωση από τα όργανα της Ν.Δ. για τη τοποθέτηση του Κ. Κυρανάκη »



Η διχαστική ρητορική του μίσους που έχει υιοθετήσει η αξιωματική αντιπολίτευση το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σημερινή τοποθέτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, όπου αναφερόμενος στη διήμερη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού, δεν δίστασε να εμπλέξει με ανοίκειο τρόπο συγγενικό πρόσωπο του Προέδρου της Βουλής, κ. Νικολάου Βούτση.

Όπως είπε ο Κ. Κυρανάκης, απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στο πάνελ, τον βουλευτή Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα: «Εσείς αλλάξατε το Νόμο για να εξυπηρετήσετε τον κ. Κουφοντίνα και άλλους τρομοκράτες, και το Νόμο Παρασκευόπουλου, επίσης, που απελευθέρωσε χιλιάδες εγκληματίες. Σταματήστε να υπερασπίζεστε τον κ.
Κουφοντίνα, γιατί ο γιος του κ. Βούτση είχε πάει να υποδεχτεί τον κ. Κουφοντίνα την άλλη φορά, είναι κατάπτυστο αυτό που έγινε, και ο γιος του κ. Κουφοντίνα ήταν στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ το 2014 και πανηγύριζε μαζί σας. Οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατών είναι εμφανείς πλέον».
Απαντώντας στη χυδαία επίθεση του εκπροσώπου της Ν.Δ. ο Κώστας Μπάρκας τόνισε «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον συνομιλητή μου. Τέτοιου είδους επιθέσεις ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής. Τέτοιου είδους τοποθετήσεις δεν βοηθούν το δημόσιο διάλογο. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο για το γεγονός ότι επιτέθηκε σε έναν θεσμό, όπως του Προέδρου της Βουλής» και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου «Φαντάζομαι ότι υπερασπίζεστε τη θέση του καναλιού σας ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους επιθέσεις στους θεσμούς»

Αφού ο δημοσιογράφος συμφώνησε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Μπάρκας είπε «Θέλω μια ανακοίνωση από τα όργανα της Ν.Δ. για τη τοποθέτηση του κ. Κυρανάκη, αν είναι επίσημη θέση της Ν.Δ.».

Νωρίτερα, ο Κώστας Μπάρκας είχε επισημάνει «Ούτε η κυβέρνηση, ούτε εγώ, χορηγούμε άδειες. Το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών συνεδριάζει και αποφασίζει για αυτή τη διαδικασία», συμπληρώνοντας «Ο Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί για δολοφονίες ανθρώπων και είναι στη φυλακή. Το νομικό μας σύστημα του δίνει το δικαίωμα της άδειας. Πρέπει να υπερασπιζόμαστε αυτά τα πράγματα στη Δημοκρατία μας. Διότι δεν μπορεί να είμαστε φειδωλοί κάπου και «large» κάπου αλλού»



πηγη:https://www.prevezatoday.gr/
Κώστας Μπάρκας: « Θέλω μια ανακοίνωση από τα όργανα της Ν.Δ. για τη τοποθέτηση του Κ. Κυρανάκη » Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 19, 2018 Rating: 5 Η διχαστική ρητορική του μίσους που έχει υιοθετήσει η αξιωματική αντιπολίτευση το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ξεπεράσει κάθε όριο....

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: