728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανακάλεσε την παραίτηση ο Γιώργος Ρίζος



Ο Γιώργος Ρίζος πριν λίγες μέρες είχε υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της ομάδας του Αετού Αγιάς.

Ωστόσο, μετά από έντονες πιέσεις και σε συνδυασμό με συζητήσεις που έκανε με κάποια μέλη του Δ.Σ. , καθώς και με τον κόσμο του Αετού Αγιάς, ο κ. Γιώργος Ρίζος ανακάλεσε την παραίτησή του.

Μέσω επιστολής του στο sportime24.gr γνωστοποίησε την απόφασή του, με τον κ. Ρίζο να καλεί τον κόσμο του Αετού Αγιάς να σταθεί κοντά στην ομάδα, ώστε να οδηγηθεί ο σύλλογος εκεί που του αξίζει.

Η επιστολή ανάκλησης της παραίτησης:

Μετά από έντονες πιέσεις και σε συνδυασμό με συζητήσεις που έκανα με κάποια μέλη του Δ.Σ. , καθώς και με τον κόσμο του Αετού Αγιάς γενικότερα, στο πλαίσιο του ήρεμου και ενωτικού κλίματος που πρέπει να επικρατεί στην έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αποφάσισα να ανακαλέσω τη παραίτηση μου παραμένοντας στη θέση του προέδρου του Δ.Σ. αγωνιζόμενος, όπως άλλωστε έκανα και πριν, για το καλό και τη πρόοδο του συλλόγου.

Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί η οποιαδήποτε διοικητική κρίση που μόνο ζημιά θα μπορούσε να αποφέρει. Καλώ τον κόσμο του Αετού Αγιάς να είναι κοντά στην ομάδα, γιατί μόνο με συλλογική δουλειά μπορούμε να πάμε την ομάδα μας εκεί που ανήκει.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να δηλώσω υπόχρεος σε όλους σε όσους με στήριξαν και με στηρίζουν στην οικογένεια μου, στους φίλους, στους παίκτες και παράγοντες του Αετού αλλά και σε όλο τον κόσμο της Αγιάς.

Ενωμένοι όλοι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις μελλοντικές προκλήσεις.



ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ




Ανακάλεσε την παραίτηση ο Γιώργος Ρίζος Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 27, 2018 Rating: 5 Ο Γιώργος Ρίζος πριν λίγες μέρες είχε υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της ομάδας του Αετού Αγιάς. Ωστόσο, μετά από έντονες πι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: