728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στο πανηπειρωτικό συλλαλητήριο για την Μακεδονία η Ελληνική σημαία των 350τμ – Συμμετοχή της εθνοφυλακής



Στα Γιάννενα έχει μεταφερθεί η τεράστια Ελληνική σημαία των 350τμ για το σημερινό, πανηπειρωτικό συλλαλητήριο που διεξάγεται στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Οι συζητήσεις για την ονομασία των Σκοπίων που βρίσκονται σε εξέλιξη και καθημερινά παίρνουν νέα τροπή, φέρνουν ένα νέο κύμα συλλαλητηρίων που ξεδιπλώνεται σε πολλές περιοχές της χώρας. Ημερομηνία σταθμός είναι η 6η Ιουνίου… Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε πόλεις της Μακεδονίας ενώ δράση αναλαμβάνουν φορείς και σύλλογοι και σε άλλες περιοχές της χώρας. Την ίδια ημέρα, την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις επτά το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί πανηπειρωτικό συλλαλητήριο και στα Γιάννινα!

Ο χώρος είναι αυτός της κεντρικής πλατείας της πόλης και ήδη οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει.«Για μια φορά ακόμα, και για όσες ακόμη χρειαστεί, πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρών στα Γιάννενα για την εθνική μας υπόληψη», αναφέρεται στην πρόσκληση που έχει αναρτηθεί ήδη στο διαδίκτυο προβάλλοντας την σχετική κινητοποίηση.«Στις συγκεντρώσεις της 6ης Ιουνίου οι πολίτες καλούνται να προσέλθουν κρατώντας την ελληνική σημαία. Ακραία πρόσωπα και συμπεριφορές δεν έχουν θέση στους αγώνες για τη Μακεδονία. Εγγυητές της ακεραιότητας των συγκεντρώσεων είναι οι ίδιοι οι πολίτες», σημειώνουν συμπληρώνοντας ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστοί οι Σύλλογοι και οι φορείς που στηρίζουν το συλλαλητήριο.



Στο πανηπειρωτικό συλλαλητήριο για την Μακεδονία η Ελληνική σημαία των 350τμ – Συμμετοχή της εθνοφυλακής Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2018 Rating: 5 Στα Γιάννενα έχει μεταφερθεί η τεράστια Ελληνική σημαία των 350τμ για το σημερινό, πανηπειρωτικό συλλαλητήριο που διεξάγεται στο κέντρο τ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: