728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

TUS: Έχω περάσει αμέτρητες δυσκολίες



Ο TUS μιλά για τα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει όλες τις δουλειές που έχει κάνει πριν να ασχοληθεί με το τραγούδι επαγγελματικά.

Διαβάστε τι ανέφερε ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Λοιπόν»:

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;
Ρομαντικά, γιατί μεγάλωσα στην Πάργα, που είναι σαν χωριό. Χαίρομαι γιατί είμαι από τις γενιές που μεγάλωσαν σε αλάνες και πάρκα. Με τα γράμματα δεν τα πήγαινα και πολύ καλά. Από την οικογένεια μου δεν μπορώ να πω ότι μου έχει λείψει τίποτα, ήμουν από τους τυχερούς.

Έχεις δουλέψει σε ταξί, σερβιτόρος... πώς ήταν τότε;
Έχω δουλέψει πολύ, στην Πάργα κυρίως, κι έχω κάνει πολλές δουλειές, όπως σερβιτόρος, barman, σε γυψοσανίδες, σε χωράφια… Οδηγός ταξί είναι η μάνα μου, ο πατέρας μου και ο αδερφός μου...Όλοι δηλαδή στην οικογένεια μου εκτός από μένα. Κάθε δουλειά έχει τις δυσκολίες της.

Ποια ήταν η δυσκολότερη κατάσταση που έχεις βιώσει ως σήμερα στη ζωή σου;
Έχω περάσει αμέτρητες δυσκολίες. Όλα όμως είναι στο μυαλό, πραγματικά προβλήματα είναι μόνο τα προβλήματα υγείας και δόξα τω θεώ δεν έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με αυτά.

Έχεις κουραστεί για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα στα επαγγελματικά σου. Τώρα που ήρθε η επιτυχία πώς τη διαχειρίζεσαι;
Δεν ξέρω αν ήρθε η επιτυχία, αλλά αν ήρθε, το σίγουρο είναι ότι δεν με άλλαξε καθόλου. Έχω κουραστεί πολύ κάνοντας κάτι που μου αρέσει κι αυτό είναι μεγάλη ευλογία.

Είχες περάσει δύσκολα στα οικονομικά σου...
Το κακό με αυτές τις δουλειές είναι ότι δεν είναι σταθερές. Υπάρχουν χρονιές που το εισόδημα σου φτάνει στον... θεό και άλλες χρονιές που εύχεσαι να μη μείνεις από λεφτά τρώγονται τα έτοιμα. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι ένας κύκλος που επαναλαμβάνεται, θέλει σωστή διαχείριση τόσο στα έσοδα όσο και στα έξοδα, όταν είσαι στα πάνω σου επαγγελματικά, αλλά και-όταν είσαι πεσμένος.

Τι θέλεις να έρθει στη ζωή σου;
Η απόλυτη ισορροπία.


TUS: Έχω περάσει αμέτρητες δυσκολίες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 15, 2018 Rating: 5 Ο TUS μιλά για τα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει όλες τις δουλειές που έχει κάνει πριν να ασχοληθεί με το τραγούδι επαγγελματικά. Δια...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: