728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνελήφθη 53χρονος στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας



Συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (9) δενδρύλλια κάνναβης σε πρώιμη ανάπτυξη και (296,9) γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (14-05-2018) τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Άρτας – Φιλιππιάδας (περιοχή Γέφυρα Καλογήρου), από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 53χρονος δράστης και μετά από έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν κρυμμένες στο θόλο του οχήματος, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (3,9) γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 53χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (293) γραμμαρίων,
στον προαύλιο χώρο του σπιτιού, (9) δενδρύλλια κάνναβης σε πρώιμη ανάπτυξη, φυτεμένα σε γλάστρες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας.



Συνελήφθη 53χρονος στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 15, 2018 Rating: 5 Συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών Κατασχέθηκαν (9) δενδρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: