728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Καλλιεργούσε κάνναβη σε χώρους του σπιτιού του



Στο Καναλλάκι Πρέβεζας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης.

Ειδικότερα, ο 27χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, στο πλαίσιο της οποίας διαπιστώθηκε η καλλιέργεια κάνναβης, με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, σε χώρο της κατοικίας του.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 27χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
τρία φυτά κάνναβης, ύψους 50 εκατοστών έκαστο, καθώς και δύο φυτά κάνναβης σε πρώιμη ανάπτυξη, τοποθετημένα σε γλάστρες,
ανακλαστικό πανί θερμότητας,
ανεμιστήρας,
θερμόμετρο και υγρόμετρο,
μετασχηματιστής, συνδεμένος με λαμπτήρα και ανακλαστήρα φωτός,
χρονοδιακόπτης,
λάμπα,
δύο μπουκάλια με οικολογικό λίπασμα σε υγρή μορφή,
συσκευασία με μείγμα καπνού και κάνναβης, βάρους (4) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


Καλλιεργούσε κάνναβη σε χώρους του σπιτιού του Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαΐου 12, 2018 Rating: 5 Στο Καναλλάκι Πρέβεζας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 27χρονος ημεδαπός, κ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: