728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ελληνας καθηγητής εξελέγη μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μοριακής Βιολογίας



Ο καθηγητής μοριακής μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Διαλλινάς είναι ένας από τους 53 Ευρωπαίους επιστήμονες που εξελέγησαν νέα μέλη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μοριακής Βιολογίας (ΕΜΒΟ).

Ο ΕΜΒΟ, ο οποίος έχει στις τάξεις του άλλους 14 Έλληνες επιστήμονες, περιλαμβάνει περίπου 1.800 από τους καλύτερους ερευνητές που υπάρχουν διεθνώς στο πεδίο της βιολογίας και γενικότερα των επιστημών της ζωής.

Η υποδοχή των νέων μελών θα γίνει επίσημα σε τελετή στη Χαϊδελβέργη τον Οκτώβριο.

Ο Γιώργος Διαλλινάς σπούδασε μικροβιολογία στο βρετανικό Πανεπιστήμιο του Έσσεξ (1984) και πήρε το διδακτορικό του στη μοριακή γενετική από το Πανεπιστήμιο Paris-Sud (XI) του Παρισιού το 1989.

Υπήρξε ερευνητής στο ΙΤΕ και σήμερα είναι καθηγητής στο Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ, αναπτύσσοντας σημαντική ερευνητική δραστηριότητα στον τομέα του.



Ελληνας καθηγητής εξελέγη μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μοριακής Βιολογίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 16, 2018 Rating: 5 Ο καθηγητής μοριακής μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Διαλλινάς είναι ένας από τους 53 Ευρωπαίους επιστήμονες που εξελέγησ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: