728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΠΡΕΒΕΖΑ : Εγκαινιάζεται ο νέος τομέας ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο



Η έκφραση «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» που πολύ συχνά χρησιμοποιεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έλεγε κανείς ότι, ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση της δημιουργίας του νέου τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο.

Αυτό αποτελεί δικαίωση για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πάργας, οι οποίοι οργανωμένα και κλείνοντας ακόμα και δρόμους διεκδίκησαν το αυτονόητο δηλαδή, να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές εξαιτίας της μεγάλης χρονικής καθυστέρησης στη διακομιδή των περιστατικών.

Έπειτα λοιπόν από τις μεγάλες κινητοποιήσεις των κατοίκων της Πάργας, της Αμμουδιάς, του Μεσοποτάμου και του Καναλακίου, σε λίγες μέρες (υπολογίζεται εντός της εβδομάδας) ο νέος Τομέας του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο θα ξεκινήσει να λειτουργεί, δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες που είτε ζουν, είτε επισκέπτονται την πιο τουριστική περιοχή της Ηπείρου.


ΠΡΕΒΕΖΑ : Εγκαινιάζεται ο νέος τομέας ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018 Rating: 5 Η έκφραση «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» που πολύ συχνά χρησιμοποιεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έλεγε κανείς ότι, ταιριάζει ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: