728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στοπ σε μεταφορά παράνομων μεταναστών




Στοπ σε μεταφορά παράνομων μεταναστών έβαλαν Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψηε και Καταστολής Εγκληματικότητας Ιωαννίνων, μετά από έλεγχο που έκαναν σε ΙΧ, στην Μεταμόρφωση.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 29χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, πέντε ομοεθνείς του, ηλικίας 31, 30, 31, 28 και 37 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος τεσσάρων εξ’ αυτών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Κατασχέθηκαν:

το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά

το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ και (2.000) λεκ Αλβανίας

έξι κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.



Στοπ σε μεταφορά παράνομων μεταναστών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 22, 2018 Rating: 5 Στοπ σε μεταφορά παράνομων μεταναστών έβαλαν Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψηε και Καταστολής Εγκληματικότητας Ιωαννίνων, μετά από έλεγχο π...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: