728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην Βουλή ο Ερυθρός Σταυρός!




Μόνο λίγα από αυτά που πραγματικά συμβαίνουν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό αναφέρουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε ερώτηση που κατέθεσαν προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Αφορμή για την ερώτηση αποτελεί η ανακοίνωση διεξαγωγής εκλογών στις 3 Ιουνίου, που συνοδεύεται από καταγγελίες μελών και στελεχών.

Το καταστατικό, το μητρώο των μελών και των εθελοντών που έχουν αποκλειστεί από την συμμετοχή, η ασάφεια και η αδιαφάνεια ως προς το σχέδιο διεξαγωγής των εκλογών, αποτελούν στοιχεία που αναφέρονται στην ερώτηση των βουλευτών.

«Επειδή πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο οργανισμό με τεράστιο έργο διαχρονικά, αλλά και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της προσφυγικής κρίσης, που χαίρει εκτίμησης από την ελληνική κοινωνία, θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την ανάκτηση της αξιοπιστίας του…» σημειώνουν στην ερώτηση..

Τι πρόκειται να κάνει το Υπουργείο, την ώρα που ο πόλεμος μαίνεται; Άγνωσται αι βουλαί…


Στην Βουλή ο Ερυθρός Σταυρός! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 23, 2018 Rating: 5 Μόνο λίγα από αυτά που πραγματικά συμβαίνουν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό αναφέρουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε ερώτηση που κατέθεσαν προς τον ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: