728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Απόλλωνα Πάργας:




“Τρεις μέρες πριν το παιχνίδι (για κάποιο λόγο λίγο νωρίτερα αυτήν την φορά) η Ε. Π. Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας αποφάσισε να ορίσει τον πλέον ακατάλληλο διαιτητή για ίσως τον σημαντικότερο αγώνα της σεζόν. Στις τάξεις της ομάδας μας υπήρχε από την πρώτη στιγμή έντονη δυσφορία στο άκουσμα του ονόματος του κ. Μπαϊλη και από ότι αποδείχτηκε όχι άδικα. Είχαμε μια ελπίδα όμως ότι εκείνες οι εποχές, που την έκβαση ενός πρωταθλήματος την καθόριζαν οι διαιτητές, είχαν μείνει κλειδωμένες στο ντουλαπάκι της ιστορίας.

Δυστυχώς το Σάββατο το μεσημέρι διαψευστήκαμε με τον χειρότερο τρόπο. Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής σφυρίζε με δύο μέτρα και δύο σταθμά, ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή από την μία, ''παίζετε'' σε σκληρά μαρκαρισματα από την άλλη, εύκολες κίτρινες κάρτες από τη μία, τίποτα από την άλλη κλπ.

Όλα αυτά όμως δεν έδειχναν να πτοούν την ομάδα μας που ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Μέχρι να έρθει η φάση στο 43' και ενώ το παιχνίδι είναι στο 1-1. Ο Δημήτρης Παππάς είναι πραγματικά φάτσα με το γκολ και ενώ είναι έτοιμος να σκοράρει και να στείλει τον Απόλλωνα στην ανάπαυλα με το προβάδισμα, έρχεται ο ποδοσφαιριστης του Αχέροντα Φάνης Τζίμας να τον ανατρέψει τραβώντας τον πεντακάθαρα από πίσω. Φάση την οποία ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Αχέροντα προς τιμήν του παραδέχτηκε αμέσως. Ο διαιτητής του αγώνα ενώ όλο το ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο του Καναλακίου έχει δει το καταφανέστατο πέναλτι, έδειξε για κάποιον λόγο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει ''παίζετε''. Η συγκεκριμένη φάση είναι τόσο ξεκάθαρη που ακόμα και οι οπαδοί του Καναλακίου γελούσαν με την απόφαση. Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ ο κ. Μπαϊλης έχει ενημερωθεί για την παραδοχή του πέναλτι μπήκε να σφυρίξει 50 - 50. Μαγική εικόνα όλο αυτό το 45λεπτό που ο διαιτητής λες και ήταν μεταμορφωμένος,σφύριζε ξαφνικά ό,τι έβλεπε. Η ζημιά όμως είχε γίνει ήδη, καθώς η ομάδα μας καιγόταν για την νίκη, ενώ ο Αχέρων βολεύονταν και με την ισοπαλία. Το 1-2 έγινε 1-1 με το έτσι θέλω και παρέμεινε μέχρι το τέλος. Καταφάνεστατη αλλοίωση αποτελέσματος λοιπόν που συνεπάγεται αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Υ. Γ. 1: Κάποιοι φαίνεται ότι θέλουν να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς μπαράζ.

Υ. Γ. 2: Ελπίζουμε και ευχόμαστε να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να στείλουν αυτούς τους κάποιους εκεί που θα έπρεπε να είναι”
Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Απόλλωνα Πάργας: Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Απριλίου 17, 2018 Rating: 5 “Τρεις μέρες πριν το παιχνίδι (για κάποιο λόγο λίγο νωρίτερα αυτήν την φορά) η Ε. Π. Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας αποφάσισε να ορίσει τον πλέον...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: