728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Είδηση βόμβα στην Πάργα!! Σε εφημερία μόνο αγροτικοί γιατροί στο Κέντρο Υγείας Πάργας! – Πυρά του Σπύρου Κυριάκη κατά του Μπάρκα!!



Σαν βόμβα έσκασε σήμερα το πρωί στην κοινωνία της Πάργας η είδηση πως το Κέντρο Υγείας θα λειτουργήσει τις επόμενες μέρες μόνο με αγροτικούς γιατρούς σε εφημερία.

Αντιλαμβάνεται κανείς τι σημαίνει αυτό για τους κατοίκους της Πάργας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και το βαρύ πλήγμα που θα υποστεί η τοπική οικονομία λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου.

«Υπάρχουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες ελπίζω να μην μετατραπούν στο μέλλον σε ποινικές» ανέφερε στην εφημερίδα «Τοπική Φωνή» το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κυριάκης κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Όπως είπε «η συγκεκριμένη τακτική του αρμόδιου Υπουργείου Υγείας και κατ’ επέκταση της Κυβέρνησης, θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Μέχρι πρότινος, βιώναμε μια απαράδεκτη κατάσταση με το Κέντρο Υγείας Πάργας να λειτουργεί εκ περιτροπής.

Παρά τις προσπάθειές μας και τη συνεχή πίεση που ασκήσαμε σε κεντρικό επίπεδο μεταφέροντας την αγωνία και την αγανάκτηση των συμπολιτών μας, έρχονται τώρα και αφήνουν το Κέντρο Υγείας μόνο με αγροτικούς γιατρούς, οι οποίοι ως γνωστόν δεν δύνανται να ανταποκριθούν σε σοβαρά περιστατικά και είναι λογικό διότι δεν είναι αυτός ο ρόλος τους.

Η Κυβέρνηση αφήνει τους πολίτες απροστάτευτους!!! Απαιτώ από τους αρμόδιους Φορείς, την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το αρμόδιο Υπουργείο να ενεργοποιηθούν άμεσα, προκειμένου το Κέντρο Υγείας να λειτουργήσει.

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κ. Μπάρκας, να αναλάβει τις ευθύνες του και είτε να παραιτηθεί, είτε να δώσει σήμερα κιόλας λύση στο μείζον αυτό θέμα. Δεν θα βάλουμε τις ζωές μας σε κίνδυνο, επειδή κάποιοι πρέπει να εξυπηρετηθούν. Είναι ντροπή».

Να θυμίσουμε ότι ένα χρόνο πριν, ο Σπ. Κυριάκης είχε στρέψει τα πυρά του ξανά για το ίδιο θέμα στον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κ. Μπάρκα, αναφέροντας «Είτε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να λύσει το πρόβλημα, οπότε είναι ανεύθυνη, είτε δεν μπορεί να το λύσει, άρα είναι ανίκανη!

Θα χαρώ εαν ο κυβερνητικός Βουλευτής Κ.Μπαρκας με διαψεύσει επιλύοντας το πρόβλημα. Ο κ. Μπάρκας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ό, τι συμβεί από τον Σεπτέμβρη και μετά.

Οι πολίτες δεν μπορούν να παίζουν τη ζωή τους μόνα-ζυγά επιλέγοντας την ημέρα που θα αρρωστήσουν» είχε αναφέρει τότε ο κ. Κυριάκης. Τελικά ο Κ. Μπάρκας δεν τον διέψευσε.

Οι δεσμεύσεις του κ. Μπάρκα για το Κέντρο Υγείας Πάργας δεν τηρήθηκαν. Και τι δεν είχε τάξει και τι δεν είχε πει.

Για να μη θυμηθούμε τις πομπώδεις ανακοινώσεις του περί προσλήψεων αγροτικών γιατρών οι οποίες επιβεβαιώθηκαν αλλά τελικά έμειναν μόνο αυτοί για να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας.

Εμπαιγμός; Κοροϊδία; Μήπως τελικά επιβάλλεται η παραίτηση όχι μόνο του Κ. Μπάρκα αλλά του συνόλου αυτής της Κυβέρνησης;

Να σημειώσουμε πως η Κίνηση Πολιτών για το Κέντρο Υγείας Πάργας, οφείλει στο εξής να λαμβάνει σοβαρά το δεδομένο της αναξιοπιστίας αυτής της Κυβέρνησης και όχι να πιστεύει ό,τι της σερβίρουν. Κάτι το οποίο είχαμε επισημάνει και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε…

Οι πολίτες, θα πρέπει να επιτρέψουν σε ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να παρέμβουν και να δράσουν πολιτικά, εάν θέλουν τελικά να βγουν από το αδιέξοδο.

Άλλωστε το θέμα της Πάργας, δεν απαιτεί κάτι περισσότερο από μια πολιτική απόφαση, χρειάζεται όμως και εκείνους που έχουν το ανάστημα να την πάρουν…



Είδηση βόμβα στην Πάργα!! Σε εφημερία μόνο αγροτικοί γιατροί στο Κέντρο Υγείας Πάργας! – Πυρά του Σπύρου Κυριάκη κατά του Μπάρκα!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 16, 2018 Rating: 5 Σαν βόμβα έσκασε σήμερα το πρωί στην κοινωνία της Πάργας η είδηση πως το Κέντρο Υγείας θα λειτουργήσει τις επόμενες μέρες μόνο με αγροτικ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: