728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επίσκεψη στελεχών του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο – Αρχές Μαΐου ξεκινά ο νέος τομέας



Έλεγχος των κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και συζήτηση με εργαζόμενους και κατοίκους είχε ο αντιπρόεδρο κ Μυλωνά και διευθυντή 7ης περιφέρειας κ Παπαδιώτη στην επίσκεψη του στο Μεσοποταμο Πρέβεζας.

Ο κ. Παπαδιώτη τόνισε ότι αρχές Μαΐου θα ξεκινήσει η λειτουργία του τομέα ΕΚΑΒ.

Παραμένει άγνωστο όμως μέχρι σήμερα πως θα στελεχωθεί σε 24ωρη βάση ο νέος Τομέας Πάργας-Μεσοποτάμου καθώς χρειάζονται 10 διασώστες.

Η διοίκηση του ΕΚΑΒ θα προχωρήσει σε μεταθέσεις από άλλα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ ή θα αποδυναμώσει τους ήδη υποστελεχωμένους Τομείς του ΕΚΑΒ σε Ηγουμενίτσα, Παραμυθιά, Πρέβεζα και Λευκάδα με την μετακίνηση προσωπικού.

Σήμερα το ΕΚΑΒ Πρέβεζας επιχειρεί με 2 ασθενοφόρα, η Λευκάδα με 1, η Ηγουμενίτσα με 2 και στην Παραμυθιά οι κενές βάρδιες, καθώς υπηρετούν μόλις 5 διασώστες, καλύπτονται από το Παράρτημα ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν παραβρέθηκε ούτε ο δήμαρχος, αλλά ούτε και κάποιος υπεύθυνος του δημου.

Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την δήμαρχο Σουλίου, καθώς και επίσκεψη στο νέο κτίριο ΤΟ.Μ.Υ. στην Ηγουμενίτσα, όπου θα μετ εγκατασταθεί ο τομέας ΕΚΑΒ.






Επίσκεψη στελεχών του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο – Αρχές Μαΐου ξεκινά ο νέος τομέας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 01, 2018 Rating: 5 Έλεγχος των κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και συζήτηση με εργαζόμενους και κατοίκους είχε ο αντιπρόεδρο κ Μυλωνά και διευθυντή 7ης πε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: