728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μίνι… Survivor στον Όρμο του Οδυσσέα!




Δύο αγώνες, ένα συγκλονιστικό τοπίο, οι καλύτεροι Έλληνες και ξένοι αθλητές! Ένα μίνι…Survivor, την πιο συναρπαστική περιπέτεια που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, με την θα φιλοξενήσει η Ήπειρος. Πρόκειται για το Odyssey Challenge, τον πρώτο μεγάλο αγώνα εμποδίων, που εμπνεύστηκαν και σχεδίασαν Έλληνες αθλητές. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 12 και 13 Μαίου, σε μία από τις πιο μαγευτικές γωνιές της Ηπείρου. Στον Όρμο του Οδυσσέα, κοντά στην Πάργα. Ο χώρος διεξαγωγής του αγώνα αποτελεί ιδιωτικό κτήμα, περισσότερων των δύο χιλιάδων στρεμμάτων, που θα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα.

To Odyssey Challenge αποτελεί τον πρώτο μεγάλο αγώνα εμποδίων στην Ελλάδα. Ο αθλητής καλείται να ξεπεράσει μια σειρά από δυσκολίες που θα τεστάρουν τα όρια της αντοχής του σε όλα τα επίπεδα! Πρέπει να τρέξει σε βουνό, σε δάσος, σε παραλία, μέσα σε θάλασσα, μέσα σε ποτάμι, να κολυμπήσει, να περάσει πάνω, κάτω, μέσα από εμπόδια, να μεταφέρει φορτία, να ανέβει σε σχοινιά, βράχια, να περάσει έρποντας μέσα από λάσπες, φωτιές και να έρθει αντιμέτωπος με όλες τις φοβίες του!

Μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας που θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Σίγουρα δεν θα τερματίσει ανάμεσα στους πρώτους, αλλά θα τερματίσει με το ρυθμό του.

Το Ultra Challenge είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Πρόκειται για τον πιο απαιτητικό αγώνα που έγινε ποτέ! 25 δύσκολα χιλιόμετρα μέσα σε δύσκολα μονοπάτια, άγρια βράχια, απάτητες παραλίες, θάλασσα και ποτάμι. Περισσότερα από 40 πολύ δύσκολα εμπόδια που θα δοκιμάσουν τις αθλητικές ικανότητες, την υπομονή, την αντοχή στον πόνο και την ικανότητα των συμμετεχόντων να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε έναν πολύωρο αγώνα.

Ο αγώνας δεν πήρε τυχαία την ονομασία «Odyssey Challenge». Στον Όρμο του Οδυσσέα, ένα από τα βασικά σημεία του αγώνα, σύμφωνα με τη μυθολογία, ήταν η βάση των Σειρήνων που μάγευαν τους Ναυτικούς με το τραγούδι τους. Ενώ ο ποταμός Αχέροντας, ο οποίος δεσπόζει στη Διαδρομή του αγώνα ήταν γνωστός στην ελληνική μυθολογία για την μεταφορά των νεκρών στον Άδη. Έτσι και ο αθλητής που συμμετέχει στον Αγώνα θα περάσει τη δική του Οδύσσεια, μέσα από όλα τα συναρπαστικά εμπόδια, πολλά από τα οποία θα έχουν αναφορές στο Μύθο του Οδυσσέα.



Μίνι… Survivor στον Όρμο του Οδυσσέα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 08, 2018 Rating: 5 Δύο αγώνες, ένα συγκλονιστικό τοπίο, οι καλύτεροι Έλληνες και ξένοι αθλητές! Ένα μίνι…Survivor, την πιο συναρπαστική περιπέτεια που έγινε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: