728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

"Δαμάζοντας" τα κύματα στην παραλία της Αμμουδιάς! (photos)



Μπορεί μιλώντας για surfing να μας έρχονται στο μυαλό εικόνες από χρυσές παραλίες του εξωτερικού με φοίνικες και τεράστια κύματα, όμως όπως φαίνεται η περιοχή μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και οι λάτρεις του surfing με την πρώτη ευκαιρία και με τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες, επιλέγουν διάφορες παραλίες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας για να...δαμάσουν τα κύματα!

Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στην παραλία της Λυγιάς αλλά και του Βάλτου στην Πάργα και σήμερα ήρθε η σειρά της Αμμουδιάς, όπου όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες οι συνθήκες είναι ιδανικές για τους φίλους του συγκεκριμένου σπορ!

Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές και θα τολμήσουμε να πούμε πως ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών για την περιοχή μας και κατά τους χειμερινούς μήνες, αρκεί βέβαια να το "δουλέψουν" και λίγο περισσότεροι οι αρμόδιοι φορείς.

Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν 2 ακριβώς χρόνια στο Βάλτο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος διαγωνισμός Mediterranean Surf στα πρότυπα αντίστοιχων διοργανώσεων του εξωτερικού, με surfers από όλη την Ελλάδα.

















"Δαμάζοντας" τα κύματα στην παραλία της Αμμουδιάς! (photos) Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Φεβρουαρίου 17, 2018 Rating: 5 Μπορεί μιλώντας για surfing να μας έρχονται στο μυαλό εικόνες από χρυσές παραλίες του εξωτερικού με φοίνικες και τεράστια κύματα, όμως ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: