728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανοίγει ο δρόμος για την πρώτη φάση μελετών στο μπλοκ “Άρτα-Πρέβεζα” για τις έρευνες υδρογονανθράκων



“Στην τελική ευθεία μπαίνει η έναρξη ερευνών υδρογονανθράκων σε τέσσερα «οικόπεδα» στην ηπειρωτική Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα θα έρθουν στη Βουλή για κύρωση οι συμβάσεις μίσθωσής τους. Με την κύρωση θα ανοίξει ο δρόμος ώστε να αρχίσει η πρώτη φάση των μελετών στα τέσσερα μπλοκ, με τη διενέργεια αεροβαρυτικών και γεωφυσικών σεισμικών ερευνών, κάτι που, όπως έχουν δηλώσει όλοι οι παραχωρησιούχοι στις τελετές υπογραφής των συμβάσεων, πρόκειται να γίνει άμεσα”, αναφέρει το ρεπορτάζ της “Ναυτεμπορικής”.


Η παραπάνω διαδικασία αφορά το χερσαίο μπλοκ “Άρτα-Πρέβεζα”, ωστόσο η διαδικασία ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας για το κατά πόσο ακριβώς θα αλλάξει η καθημερινότητα των πολιτών από τη διαδικασία έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, αποτελεί “χαμένη υπόθεση”.

Άπαντες ακούν για υδρογονάνθρακες και δεν έχει φροντίσει η Κυβέρνηση και το ΥΠΕΝ να ενημερώσει ανοικτά σε ποιο μέγεθος θα αλλάξει η ζωή όλων.



Ανοίγει ο δρόμος για την πρώτη φάση μελετών στο μπλοκ “Άρτα-Πρέβεζα” για τις έρευνες υδρογονανθράκων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 09, 2018 Rating: 5 “Στην τελική ευθεία μπαίνει η έναρξη ερευνών υδρογονανθράκων σε τέσσερα «οικόπεδα» στην ηπειρωτική Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο, καθώς, σύμ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: