728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επίσημη πρώτη για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας




Επίσημη πρώτη, σήμερα, τελευταία ημέρα του Φλεβάρη, για τη λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών, στην Ηγουμενίτσα.

Ένα έργο, που συμβασιοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2008, με αρχικό εκτιμώμενο χρόνο αποπεράτωσης τους δεκαοχτώ (18) μήνες, πέρασε, τελικά, από χίλια κύματα, έως τη σημερινή έναρξη λειτουργίας του.

Το έργο παρελήφθη από το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών στις 5 Μαΐου 2017, από την Περιφέρεια Ηπείρου, που ήταν ο ανάδοχος του έργου, και έκτοτε έγιναν όλες οι απαραίτητες, συμπληρωματικές εργασίες, ώστε κτηριολογικά να παραδοθεί άρτιο και με ασφάλεια στο κοινό.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών, διαθέτει:
παιδιατρικό τμήμα,
χώρο διαλογής (triage) χειρουργικού – παθολογικού τομέα,
ακτινολογικό και μικροβιολογικό εργαστήριο,
θαλάμους βραχείας νοσηλείας για 18 ασθενείς, και
Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) 4 κλινών

Με την έναρξη λειτουργίας της Α’ φάσης του κτηρίου- στον ισόγειο χώρο των 2.500 τετραγωνικών μέτρων-, καθώς και των εργαστηρίων και των διοικητικών υπηρεσιών στον Α’ όροφο, αναβαθμίζονται σημαντικά οι Υπηρεσίες Υγείας στο Νομό Θεσπρωτίας .

Ήδη, έχει εγκατασταθεί και αδειοδοτηθεί σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στα ακτινολογικά εργαστήρια- ακτινολογικό μηχάνημα, σύστημα υπερήχων κ.λπ.-, και έχει γίνει η απαραίτητη εκπαίδευση του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού.

Τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών, στην Ηγουμενίτσα, βρίσκονται, ήδη, στη διάθεση του κοινού, και είναι τα ακόλουθα:


Ραντεβού................2665029142
Επείγοντα...............2665028251
Διοίκηση.................2665025178




Επίσημη πρώτη για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5 Επίσημη πρώτη, σήμερα, τελευταία ημέρα του Φλεβάρη, για τη λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: