728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ενημερωτική σύσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα Καναλλακίου, με θέμα, τη δημιουργία, Εθνικού Κτηματολογίου στο Δήμο Πάργας



Ενημερωτική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Καναλλακίου με θέμα τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στο Δήμο Πάργας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, οι Αντιδήμαρχοι των Δ.Ε. Φαναρίου και Πάργας Ιωσήφ Σίσκας, Σωτήρης Ευθυμίου και Γεράσιμος Πασχοδήμας αντίστοιχα, ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Κωνσταντίνος Ζέρης, η προϊσταμένη του Τμήματος Δόμησης Βασιλική Λαμπρούση καθώς και οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας Κωνσταντίνος και Βασιλεία Τσαβδάρογλου.

Από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας παρουσιάστηκαν οι ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν και οι υποστηρικτικές υπηρεσίες για τη σύνταξη της μελέτης Κτηματογράφησης ενώ συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα, η προετοιμασία του Δήμου και το σχέδιο επικοινωνίας και ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Ως ημερομηνία έναρξης της συλλογής των Δηλώσεων Ιδιοκτησίας, ορίστηκε η 29η Οκτωβρίου 2018.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Νάστας, δήλωσε:

«Ο Δήμος Πάργας εντάσσεται πλέον στο σύνολό του στο Εθνικό Κτηματολόγιο. Πρόκειται για μια σημαντική διαδικασία γιατί θα καταγραφούν με επίσημο τρόπο και θα διασφαλιστούν οι ιδιοκτησίες των δημοτών μας αλλά και οι δημοτικές και δημόσιες εκτάσεις.

Για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες του Δήμου θα παραχωρήσουμε χώρο ώστε από τα τέλη Οκτωβρίου να λειτουργήσει Ειδικό Γραφείο Ενημέρωσης του προγράμματος του Κτηματολογίου»



Ενημερωτική σύσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα Καναλλακίου, με θέμα, τη δημιουργία, Εθνικού Κτηματολογίου στο Δήμο Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5 Ενημερωτική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Καναλλακίου με θέμα τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στο Δήμο Πάργας. Στη...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: