728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τιμωρούν τους φοιτητές!




Μέχρι την στιγμή της αναγνώρισης και της καθιέρωσής της, η Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είχε την αμέριστη στήριξη όχι μόνο της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Υπήρξαν μάλιστα άνθρωποι που έδωσαν τεράστιο αγώνα ώστε να επέλθει η αναγνώριση και η καθιέρωση!

Από τους καθηγητές λοιπόν μιας τέτοιας σχολής, ανθρώπους του πνεύματος και της τέχνης, αναμένονταν διαφορετική στάση απέναντι στη συγχώνευσή της με το Τμήμα Παραδοσιακής και Λαϊκής Τέχνης του ΤΕΙ Ηπείρου. Ένα τμήμα που θεωρείται από τα καλύτερα..

Σε καμία περίπτωση δε, δεν δικαιολογείται η απόφαση των μελών ΔΕΠ, να μην παραδώσουν τις βαθμολογίες των φοιτητών ακόμη και εκείνων που περιμένουν το πτυχίο, ως αντίδραση στη συγχώνευση.

Διαφωνούν οι ίδιοι και τιμωρούν τους φοιτητές…. Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο… Και όπως χαρακτηριστικά σχολιάστηκε αν θέλουν τόσο πολύ να επιδοθούν σε επαναστατική γυμναστική ας το κάνουν με τα δικά τους… χρήματα. Ας απεργήσουν, ας απέχουν των καθηκόντων τους, ας αρνηθούν να εισπράξουν τον μισθό τους…


Τιμωρούν τους φοιτητές! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018 Rating: 5 Μέχρι την στιγμή της αναγνώρισης και της καθιέρωσής της, η Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είχε την αμέριστη στήριξη όχι μ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: