728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το αεροδρόμιο σε εγχειρίδιο...




Σε ένα εύχρηστο εγχειρίδιο παρουσιάζονται οι δυνατότητες και οι αναπτυξιακές προοπτικές του αερολιμένα Ιωαννίνων. Προοπτικές που προέρχονται από την γεωγραφική του θέση, το χαμηλό κόστος και την λειτουργική του εξέλιξη.

Η σύνταξη της τεχνικής παρουσίασης έγινε από τον Ευθύμιο Σέρμπη, Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων και τον Αερολιμενάρχη Ιωαννίνων Βασίλη Μητσιμάρη.

Η παρουσίαση, η οποία διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή, αποτελεί έναν σύντομο οδηγό των τεχνικών χαρακτηριστικών και προοπτικών του αεροδρομίου Ιωαννίνων, σε συνδυασμό με τους οδικούς άξονες, τις δυνατότητες του Τουριστικού Προιόντος της Ηπείρου και της δυναμικότητας των ξενοδοχειακών μονάδων του Νομού.

Το έντυπο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων, από τον Αερολιμένα Ιωαννίνων, την Πολιτεία, την Περιφέρεια Ηπείρου, τους Δήμους και τους τοπικούς Φορείς του Τουρισμού, με απώτερο αποδέκτη τους μεγάλους Tour Operators και τις διάφορες αεροπορικές εταιρείες του εσωτερικού και του εξωτερικού. Επίσης, θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στις παρουσιάσεις του προορισμού στις διεθνείς εκθέσεις με σκοπό την περαιτέρω προβολή και ανάπτυξη αυτού στο εξωτερικό.


Το αεροδρόμιο σε εγχειρίδιο... Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2018 Rating: 5 Σε ένα εύχρηστο εγχειρίδιο παρουσιάζονται οι δυνατότητες και οι αναπτυξιακές προοπτικές του αερολιμένα Ιωαννίνων. Προοπτικές που προέρχον...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: