728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Άλλοι 41 επαγγελματίες θύματα απατεώνων!




Άλλους 41 επαγγελματίες στην πόλη των Ιωαννίνων είχε εξαπατήσει η σπείρα που εξαρθρώθηκε προ τριημέρου από την Ελληνική Αστυνομία. Ήδη από τότε είχε εξακριβωθεί ότι οι τρεις που δρούσαν είχαν καταφέρει να αποσπάσουν χρήματα από δέκα επαγγελματίες υποσχόμενοι την ανανέωση συνδρομής σε επαγγελματικό οδηγό. Η κομπίνα όμως που είχαν στήσει ήταν πολύ μεγαλύτερη και τα χρηματικά ποσά που είχαν αποσπάσει σημαντικά.

Από την αστυνομία είχε συλληφθεί ένας 51χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από την Κόρινθο ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει δύο ακόμη συνεργούς του, μία γυναίκα κι έναν άνδρα.

Οι τρεις προσέγγιζαν επαγγελματίες των Ιωαννίνων, στους οποίους τηλεφωνούσαν και προσποιούμενοι ότι είναι υπάλληλοι εταιρείας, αποσπούσαν χρηματικά ποσά με το πρόσχημα της ανανέωσης ετήσιας συνδρομής τους σε επαγγελματικό κατάλογο.

Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.980 ευρώ, 50 έγγραφα είσπραξης συνδρομής, 120 ανεκτέλεστα έγγραφα είσπραξης, ιδιόχειρες σημειώσεις και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 26-01-2018 έως 10-02-2018, με την ίδια μεθοδολογία και συγκεκριμένα με το πρόσχημα της ανανέωσης ετήσιας συνδρομής σε επαγγελματικό κατάλογο, κατάφεραν να εξαπατήσουν άλλους 41 επαγγελματίες στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων με σκοπό τη διερεύνηση της δράσης τους και σε άλλες περιοχές της χώρας



Άλλοι 41 επαγγελματίες θύματα απατεώνων! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16, 2018 Rating: 5 Άλλους 41 επαγγελματίες στην πόλη των Ιωαννίνων είχε εξαπατήσει η σπείρα που εξαρθρώθηκε προ τριημέρου από την Ελληνική Αστυνομία. Ήδη απ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: