728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Κολλάει» στη στελέχωση ο Τομέας ΕΚΑΒ Πάργας-Καναλακίου



Σε παλαιότερα ρεπορτάζ μας στο atpreveza.gr έχουμε αναφερθεί στην… ξεφτίλα της εναλλάξ εφημέρευσης των Κέντρων Υγείας Πάργας και Καναλακίου, που εγκυμονεί άμεσους κινδύνους για τις ζωές των συμπολιτών μας.


Και μπορεί να μην… ιδρώνει εύκολα το αυτό των Κυβερνήσεων, ωστόσο κάτω από την πίεση και αντιδρώντων πολιτών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πάργας και με παρέμβαση του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα στο Υπουργείο Υγείας, στις 24-10-2014 η διοίκηση του ΕΚΑΒ αποφάσισε τη δημιουργία ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ Πάργας-Καναλακίου, που αναμφισβήτητα θα βελτιώσει αισθητά την κατάσταση για κατοίκους και τουρίστες. Η έδρα του σταθμού θα είναι στο Μεσοπόταμο και γι’ αυτό το δημοτικό συμβούλιο Πάργας στις 28-2-2017 είχε αποφασίσει σχετικά, να .παραχωρήσει κτίριο.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ένα μείζον ζήτημα που οδηγεί στο γεγονός ότι τόσα χρόνια μετά τις αποφάσεις, σταθμός ΕΚΑΒ δεν υπάρχει στο Μεσοπόταμο. Και το ζήτημα αυτό είναι το ενδιαφέρον που δείχνουν εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ για να στελεχώσουν το συγκεκριμένο σταθμό. Σύμφωνα με «διαρροές» του Υπουργείου προσωπικό με καταγωγή από το Νομό, που ενδεχομένως να ενδιαφερόταν για τις θέσεις, δεν μπορεί να «πειραχτεί» από τις οργανικές του θέσεις και κάπως έτσι το όλο θέμα έχει «βαλτώσει».

Ας ελπίσουμε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα να μη μείνει απλώς μία εξαγγελία στα... χαρτιά.


«Κολλάει» στη στελέχωση ο Τομέας ΕΚΑΒ Πάργας-Καναλακίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιανουαρίου 28, 2018 Rating: 5 Σε παλαιότερα ρεπορτάζ μας στο atpreveza.gr έχουμε αναφερθεί στην… ξεφτίλα της εναλλάξ εφημέρευσης των Κέντρων Υγείας Πάργας και Καναλακί...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: