728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συναγερμός στο Παρίσι για τη στάθμη του Σηκουάνα

Προειδοποίηση για πλημμύρες





Ακόμα περισσότερο ανέβηκε τη νύχτα η στάθμη του νερού στον Σηκουάνα, και οι αρχές εκτιμούν πως έως αύριο θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο της, το οποίο είχε φτάσει τελευταία φορά το 2016.

Έτσι, οι αρχές της πόλης βρίσκονται σε ετοιμότητα με τον κίνδυνο πλημμυρών να είναι υπαρκτός.

Η άνοδος της στάθμης του Σηκουάνα έχει ήδη προκαλέσει πλημμύρες σε παρόχθιους δρόμους περιπάτου και υποχρέωσε το μουσείο του Λούβρου να κλείσει έκθεση ισλαμικής τέχνης στο υπόγειο.

Τα «Bateaux Mouches, τα τουριστικά πλοιάρια που διαπλέουν τον Σηκουάνα έχουν σταματήσει να κινούνται καθώς κάποια σκάφη δεν χωρούν πια να περάσουν κάτω από τις γέφυρες της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σε σημεία που υπήρχε δρόμος τώρα κολυμπούν κύκνοι ενώ η άνοδος της στάθμης έχει «διώξει» και τους αρουραίους, που έχουν βγει στους δρόμους της πόλης.

Σήμερα στις 09:50 στη γέφυρα του Αούστερλιτς η στάθμη του Σηκουάνα βρισκόταν στα 5,70 μέτρα, ενώ προβλέπεται ότι αύριο το βράδυ θα έχει φθάσει περίπου τα 5,90 μέτρα.



Συναγερμός στο Παρίσι για τη στάθμη του Σηκουάνα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιανουαρίου 27, 2018 Rating: 5 Προειδοποίηση για πλημμύρες Ακόμα περισσότερο ανέβηκε τη νύχτα η στάθμη του νερού στον Σηκουάνα, και οι αρχές εκτιμούν πως έως αύ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: