728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δώρο ζωής από τη… Δώρα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Ο σύζυγος και τα παιδιά της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της





«Γέφυρα» ζωής στήθηκε χθες προκειμένου να μεταφερθούν σε Αθήνα και Γερμανία τα όργανα της Δώρας Σαφή, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και ο σύζυγος και τα παιδιά της αποφάσισαν να τα δωρίσουν.

Με το συντονισμό του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και τη συμμετοχή των γιατρών του Νοσοκομείου Σάμου και ειδικότερα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στήθηκε η επιχείρηση. Όπως μεταδίδει ο Σταθμός Αιγαίου της ΕΡΤ, οι πνεύμονες μεταφέρθηκαν στη Γερμανία και τα νεφρά και το συκώτι στην Αθήνα σήμερα νωρίς το πρωί με πτήση του πρωθυπουργικού αεροπλάνου.

Η γνωστοποίηση του γεγονότος έγινε με πρωτοβουλία της οικογένειας της θανούσης προκειμένου -όπως ειπώθηκε- να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι σε θέματα δωρεάς οργάνων, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η κηδεία της Δώρας Σαφή έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ναό Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου Σάμου.


Δώρο ζωής από τη… Δώρα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2018 Rating: 5 Ο σύζυγος και τα παιδιά της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της «Γέφυρα» ζωής στήθηκε χθες προκειμένου να μεταφερθούν σε Αθήνα κ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: