728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ναυαρχίδα στην υγεία… 353.945 ασθενείς σε ένα χρόνο στο Πανεπιστημιακό!




Ο ηγετικός ρόλος που κατέχει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όχι μόνο στην Ήπειρο αλλά σε ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα, αποτυπώνεται στα στατιστικά στοιχεία του 2017, όπως και σε αυτά της τελευταίας τετραετίας, τα οποία παρουσιάστηκαν από τον Διοικητή του Ιδρύματος κατά την τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το 2017 από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο εξυπηρετήθηκαν συνολικά 353.945 ασθενείς, δέκα χιλιάδες περισσότεροι από την προηγούμενη χρονιά και σχεδόν εξήντα χιλιάδες περισσότεροι από το 2014!

Στις κλινικές του Νοσοκομείου νοσηλεύθηκαν 58.253 ασθενείς, 229.071 εξυπηρετήθηκαν στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και 52.055 από τα ΤΕΠ και τα ιατρεία εκτάκτων.

Τέλος στα απογευματινά ιατρεία εξυπηρετήθηκαν 12.760 ασθενείς.

«Προσπαθούμε να μπορέσει η ναυαρχίδα των δομών υγείας στην Βορειοδυτική Ελλάδα να ανταποκριθεί με επάρκεια και χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που οφείλει να προσφέρει ένα τριτοβάθμιο πανεπιστημιακό νοσοκομείο», ανέφερε ο Διοικητής Βασίλης Τσίκαρης.

Στους άμεσους στόχους, όπως παρουσιάστηκαν είναι η ένταξη του νέου κτιρίου στις λειτουργίες του νοσοκομείου, γεγονός που θα επιτρέψει στην αποσυμπίεση των κλινικών και θα βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Ακόμη, η ολοκλήρωση της πιστοποίησης κλινικών, μονάδων και υπηρεσιών, η σύνταξη οργανισμού που θα ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες του νοσοκομείου, η ίδρυση και λειτουργία της αγγειοχειρουργικής κλινικής, η ίδρυση κέντρου στήριξης εξατομικευμένης ιατρικής μοριακής ιατρικής, η αναβάθμιση του εργαστηρίου τοξικολογίας και η ανανέωση του εξοπλισμού.



Ναυαρχίδα στην υγεία… 353.945 ασθενείς σε ένα χρόνο στο Πανεπιστημιακό! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2018 Rating: 5 Ο ηγετικός ρόλος που κατέχει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όχι μόνο στην Ήπειρο αλλά σε ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα, αποτυπ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: