728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έρανος "μαιμού" υπέρ Ερυθρού Σταυρού




Επικαλούνται τον Ερυθρό Σταυρό. Και για λογαριασμό του προχωρούν σε έρανο. Μόνο που πρόκειται για έρανο "μαιμού" καθώς ο Ερυθρός Σταυρός δεν προχωρά σε καμία τέτοια δράση.
Με ανακοίνωσή του μάλιστα απευθύνεται στους πολίτες προκειμένου να τους ενημερώσει ότι δεν διενεργεί κανέναν έρανο και τους καλεί αν αντιληφθούν κάτι τέτοιο να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Ερυθρό ώστε να γίνουν οι απαραίτητες καταγγελίες στην Δικαιοσύνη.

Εν τω μεταξύ το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το τελευταίο διήμερο πραγματοποίησε διανομή ειδών διατροφής και ειδών πρώτης ανάγκης σε 300 άπορες οικογένειες που είναι καταγεγραμμένες από την Κοινωνική Υπηρεσία του Τμήματος.

Τα είδη συγκεντρώθηκαν από πολίτες και τοπικές επιχειρήσεις με σκοπό την κάλυψη αναγκών των ευάλωτων οικογενειών που αυξάνονται ραγδαία.



Έρανος "μαιμού" υπέρ Ερυθρού Σταυρού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20, 2017 Rating: 5 Επικαλούνται τον Ερυθρό Σταυρό. Και για λογαριασμό του προχωρούν σε έρανο. Μόνο που πρόκειται για έρανο "μαιμού" καθώς ο Ερυθρό...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: