728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σπύρος Κυριάκης: Οι Νεοδημοκράτες οφείλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εκλεγεί ο Γ. Μπούρης



Τη στήριξή του στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπούρη εξέφρασε μιλώντας στον Prisma 91,6 το μέλος της πολιτικής γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κυριάκης. «Ο Γιάννης Μπούρης κάνει έναν συνδυασμό ο οποίος δεν είναι κομματικοποιημένος, συμμετέχουν σε αυτόν αρκετά στελέχη από τη Νέα Δημοκρατία αλλά δε μετέχουν μόνο στελέχη από τη ΝΔ. Κάνει έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, όμως εμείς οι Νεοδημοκράτες, όταν ενός εκ των συνδυασμών ηγείται ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΝΔ στην Πρέβεζα, οφείλουμε να σταθούμε πλάι του, να τον στηρίξουμε και με όλες τις δυνάμεις μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εκλεγεί» ανέφερε. Σημείωσε ακόμη διαφωνώντας με τη θέση του κ Μπάρκα ότι από οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία εξάγονται και πολιτικά συμπεράσματα. Συνεχίζοντας τόνισε ότι «Θεωρώ ότι το επιμελητήριο της Πρέβεζας πρέπει να αλλάξει σελίδα. Ο κ Γιαμάς έχει προσφέρει στο θεσμό, είναι σχεδόν 24 χρόνια ενεργός στο επιμελητήριο, θεωρώ ότι έχει δώσει αυτό που έπρεπε να δώσει». Παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ Κοτσίνη για τον οποίο όπως ανέφερε παρόλο που ξεκινάν από διαφορετικές αφετηρίες θεωρεί ότι υπάρχει κοινή στόχευση για τα επιμελητηριακά.

Παράλληλα ο κ Κυριάκης αναφέρθηκε στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή μας και αναφέρθηκε στις σημαντικές ζημιές που έγιναν τόσο στην περιοχή του Φαναρίου όσο και στη Δ.Ε. Λούρου. Σχετικά με την αντιπαράθεση ΝΟΔΕ – Δήμου Πρέβεζας και τις ευθύνες που υπάρχουν ανέφερε: «Όταν περιοδεύεις και βλέπεις τους ανθρώπους που έχασαν το βιός τους και από όλους μαθαίνεις ότι τα φρεάτια για παράδειγμα στο Λούρο έχουν να καθαριστούν σχεδόν μια δεκαετία είναι προφανές ότι υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες. Οι πολιτικές ευθύνες θα αναζητηθούν, θα βρεθούν και είναι σημαντικό να αποδοθούν για να γνωρίζει ο κόσμος ποια είναι η κατάσταση και ποιοι ευθύνονται γι αυτή την τραγωδία». Ζήτησε ακόμη με το κονδύλι που θα διαθέσει το Υπουργείο Εσωτερικών να καθαριστούν τα φρεάτια καθώς ο χειμώνας είναι ακόμη στην αρχή του.

Ως μέλος της πολιτικής γραμματείας ο Σπύρος Κυριάκης αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, σχολίασε την επίσκεψη Ερντογαν, τα θέματα που έχουν προκύψει με τον κ Καμμένο ενώ σχολίασε ότι «σε άλλη χώρα με το εξοπλιστικό σκάνδαλο θα είχε πέσει η κυβέρνηση ενώ εδώ δεν έχει ανοίξει μύτη.

Ακούστε το απόσπασμα:

πηγη: http://www.prevezatoday.gr/
Σπύρος Κυριάκης: Οι Νεοδημοκράτες οφείλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εκλεγεί ο Γ. Μπούρης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2017 Rating: 5 Τη στήριξή του στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπούρη εξέφρασε μιλώντας στον Prisma 91,6 το μέλος της πολιτικής γραμματείας της Νέας Δημοκρα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: