728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης βράβευσε τον Πούτιν

Η βράβευση έγινε για την συμβολή του στην περιφερειακή σταθερότητα





Για τη σημαντική δράση που αναπτύσσει προς όφελος της περιφερειακής σταθερότητας και της ευημερίας, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έλαβε το χρυσό μετάλλιο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Σταύρος Τουπουλίδης, δήλωσε κατά την διάρκεια της τελετής που έλαβε χώρα την Παρασκευή στην ρωσική πρεσβεία ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας συμβάλλει απαρέγκλιτα στο να διατηρηθεί το Ορθόδοξο πνεύμα της ειρήνης και της φιλίας, όπως επίσης η πνευματικότητα και ο πολιτισμός του Ελληνισμού καθώς και στην ανάπτυξη των αμοιβαία επωφελών σχέσεων, μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας.

Ο Ρώσος πρεσβευτής Αντρεί Μάσλοφ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, επισημαίνοντας την μεγάλη συμβολή του του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην ανάπτυξη των ελληνορωσικών σχέσεων στον τομέα των ανθρωπιστικών επιστημών, στην προώθηση της ρωσικής γλώσσας και του πολιτισμού. Αυτό θα συμβάλλει, όπως δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης στην λειτουργία του Ρωσικού κέντρου στον χώρο του πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Ρωσικός κόσμος», τα εγκαίνια του οποίου έχουν προγραμματισθεί να γίνουν εντός του 2018.



Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης βράβευσε τον Πούτιν Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18, 2017 Rating: 5 Η βράβευση έγινε για την συμβολή του στην περιφερειακή σταθερότητα Για τη σημαντική δράση που αναπτύσσει προς όφελος της περιφερε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: