728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πολίτες Β’ Κατηγορίας σε Καναλάκι και Πάργα…



Στην Ελλάδα του 2017, οδεύοντας προς το 2018, ακόμη και πρωτεύουσες «καλλικρατικών» Δήμων είναι «γυμνές» από τη στοιχειώδη-βασική παροχή δημόσιας υγείας. Ενός αγαθού υπερπολύτιμου. Γιατί παρά τους «πανηγυρισμούς» για την ενίσχυση επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ του Νοσοκομείου Πρέβεζας με ιατρικό προσωπικό, η κατάσταση στα Κέντρα Υγείας του Νομού παραμένει τραγική. Γιατί μόνο ως τραγική κατάσταση μπορεί να εκληφθεί το γεγονός της εναλλάξ εφημέρευσης των Κέντρων Υγείας Πάργας και Καναλακίου, που σε κάποιες περιπτώσεις δυστυχώς έχει οδηγήσει και σε απώλεια ανθρώπινης ζωής.


Και μην ξεχνούμε πως το μεν Καναλάκι είναι πρωτεύουσα Καλλικρατικού Δήμου με πάνω από 10.000 κατοίκους, η δε Πάργα είναι μία άκρως τουριστική περιοχή.

Απλά προσπαθήστε να αναλογιστείτε τι είδους «τρομοκρατία» είναι αυτή, όταν σηκώνεις το τηλέφωνο να επικοινωνήσεις με το Κέντρο Υγείας ή να το επισκέπτεσαι, γιατί ένας συγγενής σου, ένας φίλος σου κινδυνεύει και να το βρίσκεις κλειστό.

Και όλα αυτά σε μία ανεπτυγμένη χώρα, χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας «πανηγυρίζει» για τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στην ελληνική επαρχία και για το κατά πόσο έχει κρατήσει όρθια τη Δημόσια Υγεία.

Μα τα Κέντρα Υγείας Καναλακίου και Πάργας εφημέρευαν εναλλάξ και με την προηγούμενη Κυβέρνηση…

Όλα αυτά, ενώ ο προϋπολογισμός για τη Δημόσια Υγεία το 2018 αναμένεται μειωμένος…

Όλα αυτά, ενώ ο σταθμός ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο είναι ακόμη στα... σκαριά.

Για πόσο όλα αυτά;



Πολίτες Β’ Κατηγορίας σε Καναλάκι και Πάργα… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18, 2017 Rating: 5 Στην Ελλάδα του 2017, οδεύοντας προς το 2018, ακόμη και πρωτεύουσες «καλλικρατικών» Δήμων είναι «γυμνές» από τη στοιχειώδη-βασική παροχή ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: