728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αποφάσισαν να κάνουν μια ένοπλη ληστεία αλλά δεν το είχαν σκεφτεί καλά

Το σχέδιο δεν προέβλεπε μια μικρή αλλά σημαντική παράμετρο






Δύο νεαροί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια ένοπλη ληστεία στο πάρκινγκ ενός παντοπωλείου στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Αμέσως μετά διέφυγαν από το σημείο, αλλά 15 λεπτά η αστυνομία θα τους εντόπιζε καθώς είχαν ξεμείνει από… βενζίνη.

Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, που ανακοίνωσε ότι οι δύο νεαροί άντρες συνελήφθησαν αφότου εντοπίστηκε το όχημα με το οποίο είχαν διαφύγει άδειο από καύσιμα.

Ο 18χρονος Najee Logan και ο 21χρονος Justin Larry διώκονται πλέον για ένοπλη ληστεία. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης είχαν κλέψει ένα πορτοφόλι με την απειλή όπλου από έναν άνθρωπο στο πάρκινγκ του παντοπωλείου στην Ατλάντα. Αμέσως διέφυγαν από το σημείο όμως έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας 15 λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, το όχημά τους εντοπίστηκε ακινητοποιημένο χωρίς βενζίνη με τους δύο δράστες μέσα σε αυτό.

Και οι δύο οδηγήθηκαν πίσω από τα σίδερα, με την αστυνομία να εκφράζει την ικανοποίησή της που κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά και να σχολιάζει τον «κακό σχεδιασμό» των νεαρών δραστών.





Αποφάσισαν να κάνουν μια ένοπλη ληστεία αλλά δεν το είχαν σκεφτεί καλά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Δεκεμβρίου 10, 2017 Rating: 5 Το σχέδιο δεν προέβλεπε μια μικρή αλλά σημαντική παράμετρο Δύο νεαροί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια ένοπλη ληστεία στο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: