728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα.. Κάθε μέρα μια νέα εμπειρία..



«ΠΡΕΒΕΖΑ - Κάθε μέρα μια νέα εμπειρία». Αυτό ήταν το μήνυμα της αντιπροσωπείας του Δήμου Πρέβεζας στην 33η Εκθεση Τουρισμού PHILOXENIA που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη 10-12 Νοεμβρίου. Και το πέρασε.

Με μια ξεχωριστη παρουσία στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, διαφήμισε τον φυσικό,πολιτιστικό και ιστορικό πλούτο της περιοχής.

Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαίλη, τον Εντεταλμένο για θέματα Τουρισμού δημοτικό σύμβουλο Ευάγγελο Συγκούνα, τον προϊστάμενο του Τμήματος Προγραμματισμού Γιώργο Σακκά καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη πρόεδρο της Ν. Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας την αρχαιολόγο και ξεναγό κα Σία Κεραμάρη, τις κες Ευρυνόμη Ζάβρα και Αννα Πήλιου από τις Εκπαιδευτικές Διαδρομές, αλλά και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων κ. Χαρίση Αναστασίου , τον γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Ευθυμίου και μέλη της Ένωσης Ενοικιαζόμενων Πρέβεζας κα Κοτσίνη Μαργαρίτα και κο Ρούγκα Αλέξανδρο, έδωσε το στίγμα της νωρίς –νωρίς, κυριολεκτικά με το ..καλημέρα της Εκθεσης.

Το περίπτερο επισκέφθηκαν η Υπουργός Τουρισμού κα Κουντουρά και συνομίλησε με τον Δήμαρχο κ. Μπαϊλη για θέματα τουριστικής ανάπτυξης, ο Πρόεδρος της Έκθεσης, Δήμαρχοι άλλων Δήμων, και πλήθος επισκεπτών οι οποίοι και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τις ομορφιές του Δήμου μας!

Επίσης ταυτόχρονα διενεργήθηκαν και συναντήσεις b2b όπου διαπιστώθηκε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον από χώρες της Βόρειας Ευρώπης και τις Σκανδιναβικές Χώρες για την περιοχή μας.

Το έντυπο διαφημιστικό υλικό αλλά και η παρουσίαση των τοπικών προϊόντων, που προσέφεραν οι τοπικοί μας παραγωγή για μια ακόμη φορά και τους ευχαριστούμε όλους θερμά, τα οποία τοποθετήθηκαν στην βιτρίνα του περιπτέρου της ΠΕ Πρέβεζας , δημιούργησε στους επισκέπτες τις προϋποθέσεις για να αντιληφθούν ποιά είναι η πραγματική φιλοξενία και ο ανεξάντλητός πλούτος που τους περιμένει στην περιοχή μας.

Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα αφού ο Δήμος Πρέβεζας στοχεύει, να λάβει μέρος και σε εκθέσεις στο εξωτερικό, κατά τη διάρκεια του νέου έτους. Πάντα με το ίδιο μήνυμα:
«ΠΡΕΒΕΖΑ- Κάθε μέρα μια νέα εμπειρία ”


Πρέβεζα.. Κάθε μέρα μια νέα εμπειρία.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2017 Rating: 5 «ΠΡΕΒΕΖΑ - Κάθε μέρα μια νέα εμπειρία». Αυτό ήταν το μήνυμα της αντιπροσωπείας του Δήμου Πρέβεζας στην 33η Εκθεση Τουρισμού PHILOXENIA πο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: