728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Περιφέρεια αναλάμβει το κόστος των δεξαμενών



Το κόστος κατασκευής των δεξαμενών καυσίμων στο αεροδρόμιο αναλαμβάνει η Περιφέρεια Ηπείρου, σε μία προσπάθεια να επισπεύσει την διαδικασία και να συμβάλλει έμπρακτα στην επίλυση του προβλήματος.

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την πρόθεσή της να αναλάβει το κόστος κατασκευής το γνωστοποίησε εγγράφως στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Σημειώνεται ότι ενδιαφέρον για την εγκατάσταση δεξαμενών έχουν εκδηλώσει η ΒΡ και η ΕΚΟ, κλιμάκια των οποίων έχουν επισκεφθεί το αεροδρόμιο προκειμένου να επιλέξουν τον κατάλληλο χώρο.

Ο χώρος που κατά την ΥΠΑ απαιτείται είναι 4 στρέμματα και αναμένονται τα σχέδια της.

«Έχουμε μάθει να δουλεύουμε και όχι να ανακοινώνουμε», είπε ο Περιφερειάρχης.

«Με αλληλεγγύη, με συνέπεια, με δουλειά και με μεταρρυθμίσεις θα τελειώσουν τα μνημόνια. Με στεγανά με τα οποία πλήρωσε ο κόσμος μέσα από τον κρατικισμό, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε», τόνισε κλείνοντας τη συζήτηση ο Περιφερειάρχης.



Η Περιφέρεια αναλάμβει το κόστος των δεξαμενών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017 Rating: 5 Το κόστος κατασκευής των δεξαμενών καυσίμων στο αεροδρόμιο αναλαμβάνει η Περιφέρεια Ηπείρου, σε μία προσπάθεια να επισπεύσει την διαδικασ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: