728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Υψηλή συμμετοχή στις κάλπες της κεντροαριστεράς




Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στον πολιτικό φορέα της κεντροαριστεράς. Η συμμετοχή κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνά τις προσδοκίες και τις προβλέψεις των ενδιαφερομένων.

Σε ορισμένα εκλογικά τμήματα του Νομού Ιωαννίνων χρειάστηκε, λίγο πριν το μεσημέρι, να μεταφερθούν ψηφοδέλτια καθώς είχαν εξαντληθεί.

Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές μέχρι στις οκτώ το βράδυ. Tα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά πριν τα μεσάνυχτα.

Θα υπάρξει και δεύτερος γύρος, αν χρειασθεί, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 ανάμεσα στους δυο πρώτους υποψηφίους που θα αναδειχθούν από την σημερινή ψηφοφορία.

Στο δεύτερο γύρο θα μπορούν να ψηφίσουν , μόνο όσοι θα έχουν ψηφίσει σήμερα κατά τον πρώτο γύρο. Οι υποψήφιοι είναι με αλφαβητική σειρά:

Νίκος Ανδρουλάκης, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης, και Δημήτρης Τζιώτης.





Υψηλή συμμετοχή στις κάλπες της κεντροαριστεράς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Νοεμβρίου 12, 2017 Rating: 5 Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στον πολιτικό φορέα της κεντροαριστεράς. Η συμμετοχή κυμαίνεται ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: