728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ισπανοί αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα που φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος»

Ο Γαλλοαφρικανός αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και κρατούσε «ύποπτο αντικείμενο»




Άνδρες τις ισπανικής αστυνομίας στα σύνορα μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας άνοιξαν πυρ ενάντια σε άνδρα ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι αρχές πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στο πόδι τον άνδρα που φώναξε « Allahu Akbar», πιστεύοντας πως έχουν να κάνουν με έναν τρομοκράτη.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ένας Ισπανός συνοριοφύλακας διέταξε τον άνδρα να βγει από το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε για να ερευνήσει τι υπάρχει στο εσωτερικό του, καθώς πρώτα είχε διακρίνει ένα ύποπτο αντικείμενο μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο Γαλλοαφρικανός τότε άρχισε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και ο συνοριοφύλακας τον πυροβόλησε δύο φορές στο πόδι και τον έριξε στο έδαφος.

Αμέσως περικυκλώθηκε από δυνάμεις ασφαλείας και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, κρατούσε ένα αδιευκρίνιστο αντικείμενο στο ένα του χέρι. Η αστυνομία θεωρεί πως κατά πάσα πιθανότητα επρόκειτο για μεταφορά ναρκωτικών.



Ισπανοί αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα που φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2017 Rating: 5 Ο Γαλλοαφρικανός αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και κρατούσε «ύποπτο αντικείμενο» Άνδρες τις ισπανικής αστυνομίας στα σύνορα μεταξ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: