728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Patatoukos (Πατατούκος) έκλεισε τα 4 χρόνια και προχωρά με επιτυχία, χάρη σε εσάς!



To Patatoukos.com (Πατατούκος) έκλεισε τα 4 χρόνια και προχωρά με επιτυχία, χάρη σε εσάς! Οι αναρτήσεις μας ξεπερνούν πια τις 15000, ενώ η επισκεψιμότητά μας υπερβαίνει πλέον το 1.000.000 επισκέπτες!

Έτσι, αρχικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ενημερωτικές ιστοσελίδες: epiosyinfo και trolleatzis  για την ζωτικής σημασίας συμβολή τους στη διαχείριση και την επιμέλεια του Patatoukos.com.

Ακόμα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον συγγραφέα James Antoniou για την συνεργασία που είχαμε στην ετικέτα e-Λογοτεχνία, με τη λογοτεχνική σειρά «Περιπέτεια στην Πάργα» η οποία εκδόθηκε πια σε βιβλίο.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν δώσει τις ενημερωτικές πληροφορίες και τις φωτογραφίες που προβάλλει η ιστοσελίδα μας, καθώς και όλες τις συνεργαζόμενες με εμάς ιστοσελίδες, για την στήριξή τους.

Τέλος αλλά εξίσου σημαντικό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με τα σχόλιά σας και τις κοινοποιήσεις σας, μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίζουμε την ενημέρωση και την προβολή της μικρής ιδιαίτερης πατρίδας μας, της Πάργας της καρδιάς μας, αλλά και ολόκληρης της Ηπείρου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς!
Ο Patatoukos (Πατατούκος) έκλεισε τα 4 χρόνια και προχωρά με επιτυχία, χάρη σε εσάς! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2017 Rating: 5 To Patatoukos.com (Πατατούκος) έκλεισε τα 4 χρόνια και προχωρά με επιτυχία, χάρη σε εσάς! Οι αναρτήσεις μας ξεπερνούν πια τις 15000, ε...

[news][carousel1]

1 σχόλιο: