728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Διακρίσεις και μετάλλια για τους Γιαννιώτες σκοπευτές



Με γεμάτες τις βαλίτσες τους από μετάλλια γύρισαν από τον Πανελλήνιο Αγώνα πιστολίου IPSC , οι σκοπευτές του ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ.

Ο αγώνας που ήταν διήμερος, συγκέντρωσε τους καλύτερους Έλληνες σκοπευτές αλλά και από χώρες του εξωτερικού, όπως Σερβία, Ρωσία, Αυστρία, Φινλανδία, Βουλγαρία. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη για τα Ελληνικά δεδομένα , οι σκοπευτές ξεπέρασαν τους τριακόσιους, αλλά το σημαντικό είναι ότι συμμετείχαν και πολλοί νέοι σε ηλικία σκοπευτές που αποτελούν την ελπίδα του αγωνίσματος.

Από τον ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ σχεδόν όλοι οι έφηβοι και νεάνιδες που συμμετείχαν κατέκτησαν μετάλλια που εμπλούτισαν την ήδη μεγάλη συλλογή τους.

Συγκεκριμένα

ΒΕΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 2η νίκη CLASSICJUNIOR
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 2η νίκη OPENJUNIOR
ΡΑΜΜΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣ 2η νίκη STANDARDJUNIOR
ΣΤΑΥΡΟΥΝΙΚΟΛΑΟΣ 3ηνίκη OPENJUNIOR
ΔΗΜΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 3η νίκη CLASSICLADIES

Όμως και οι άνδρες και γυναίκες σκοπευτές είχαν τις διακρίσεις τους με τους ΖΑΦΕΙΡΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ, ΤΣΙΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΒΕΡΓΟ ΜΙΧΑΛΗ οι οποίοι κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία CLASSIC.

Την μεγαλύτερη όμως διάκριση την πέτυχε η σκοπεύτρια ΤΣΟΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ που κατέκτησα την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία PRODUCTIONLADIES.

Στον αγώνα συμμετείχαν ως βοηθοί κριτές οι νέοι Εθνικοί κριτές που αποφοίτησαν από το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την παραμονή του αγώνα από τον Πρόεδρο του Εθνικού Ινστιτούτου Κριτών Ελλάδος ,πρόεδρο και του ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ , ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΟΥΜΑΛΕΥΡΗ.
Ο αγώνας αυτός αποτέλεσε την αρχή μιας τετράδας πανελληνίων αγώνων σε όλα τα αγωνίσματα της σκοποβολής IPSC , στους οποίους ο Όμιλος θα συμμετάσχει με τους σκοπευτές του και φιλοδοξεί να επαναλάβει τις επιτυχίες του. Ένας δε από αυτούς , ο δυσκολότερος θα διεξαχθεί στις 28 και 29/10 στο σκοπευτήριο του Περάματος ,στο 625 ΤΠ στο στρ/δο Κατσιμήτρου , το οποίο είναι το μόνο στην Ελλάδα που μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιου επιπέδου δυσκολίας αγώνα , όπως είναι αυτός των τριών όπλων.

Η δραστηριότητα όμως δεν σταματάει εδώ.

Ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ θα διοργανώσει στις 4 και 5 Νοεμβρίου τον Πανελλήνιο Αγώνα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στις εγκαταστάσεις πάλι του σκοπευτηρίου του Περάματος ,στο 625 ΤΠ στο στρ/δο Κατσιμήτρου , στο αγώνισμα της σκοποβολής IPSC (πρακτικής ) πιστολίου. Ένας αγώνας που γίνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα με συμμετοχή εν ενεργεία είτε αποστρατεία στελεχών με μεγάλη σκοπευτική εμπειρία και ειδική εκπαίδευση, το οποίο σίγουρα θα αποτελέσει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για τον κόσμο της σκοποβολής και για την πόλη μας.

Είναι γεγονός ότι χωρίς την βοήθεια προσωπικά του Δ/κτη της 8ης ΜΠ ΤΑΧ ταξίαρχου Κ. Νίκου Ανδριόπουλου , αλλά και όλων των στελεχών της δεν θα ήταν εφικτές αυτές οι διακρίσεις και η τέλεση τέτοιων σπουδαίων αθλητικών γεγονότων. Γι αυτό το Δ.Σ. του Ομίλου και όλοι οι γονείς των μικρών αθλητών-πρωταθλητών του ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ νοιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν στους ανωτέρω τις ευχαριστίες τους για τη βοήθεια που προφέρουν και είναι δυνατόν να έρχονται τέτοιες διακρίσεις. Κι ας μην ξεχνάμε ότι ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ το τελευταίο διάστημα είχε την χαρά να πανηγυρίσει μια τεράστια παγκόσμια διάκριση ,την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο του σκοπευτή του 17χρονου Νίκου Ράμμου που την πέτυχε τον Ιούνιο 2017 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα RIFLEIPSCστη Μόσχα .


Διακρίσεις και μετάλλια για τους Γιαννιώτες σκοπευτές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2017 Rating: 5 Με γεμάτες τις βαλίτσες τους από μετάλλια γύρισαν από τον Πανελλήνιο Αγώνα πιστολίου IPSC , οι σκοπευτές του ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ. Ο αγώνας που ήτα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: