728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Interamerican στην Ιόνια… Συμφωνία με τη Νέα Οδό



Στρατηγική συμφωνία συνεργασίας στον τομέα της οδικής βοήθειας υπέγραψαν η INTERAMERICAN και η Νέα Οδός, με αφορμή την παράδοση του αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού σε κυκλοφορία.

Η συμφωνία αφορά στο έργο ρυμούλκησης και απομάκρυνσης οχημάτων όλων των τύπων -ελαφρών, βαρέων, δικύκλων κ.λπ.- που ακινητοποιούνται στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδoύ λόγω βλάβης ή ατυχήματος.

Οι δυο εταιρείες συνεργάζονται, ήδη, επιτυχώς στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στο τμήμα από Μεταμόρφωση Αττικής έως και Σκάρφεια Φθιώτιδας και πλέον με την Ιόνια Οδό, αυτή η συνεργασία επεκτείνεται.

Η Νέα Οδός, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την παροχή των υψηλότερων δυνατών επιπέδων οδικής ασφάλειας, παρέχει σε όλους τους οδηγούς δωρεάν Οδική Βοήθεια, σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός τους.

Για την παροχή αυτής της υπηρεσίας ξεκίνησε η στρατηγική συνεργασία με την INTERAMERICAN. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι από τον Ιανουάριο έως και σήμερα στην Ιόνια Οδό έχουν εξυπηρετηθεί περισσότερα από 800 περιστατικά από την INTERAMERICAN Βοήθειας.



Η Interamerican στην Ιόνια… Συμφωνία με τη Νέα Οδό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2017 Rating: 5 Στρατηγική συμφωνία συνεργασίας στον τομέα της οδικής βοήθειας υπέγραψαν η INTERAMERICAN και η Νέα Οδός, με αφορμή την παράδοση του αυτοκ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: