728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Της βούτηξαν τις οικονομίες παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ



Τις πενιχρές οικονομίας μιας 84χρονης βούτηξαν μέσα από το σπίτι της άγνωστοι δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να εισέλθουν σε αυτό, παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Το απόγευμα της Τετάρτης ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι ηλικιωμένης στο χωριό Ψήνα Δωδώνης. Ο ένας ισχυρίστηκε στην ηλικιωμένη ότι ο ηλεκτρικός πίνακας του σπιτιού της παρουσιάζει πρόβλημα το οποίο πρέπει να επιδιορθώσει.

Έτσι κατάφερε και εισήλθε στο εσωτερικό.

Στη συνέχεια και σε χρόνο που η γριούλα δεν είχε πάνω του στραμμένη την προσοχή της, εισήλθε στην κρεβοκάμαρα και από το κομοδίνι άρπαξε 700 ευρώ και δύο βιβλιάρια καταθέσεων.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Σημειώνεται ότι διάφοροι επιτήδειοι και κατά το παρελθόν είχαν δράσει με τον ίδιο τρόπο, παρίσταναν δηλαδή τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και κατάφερναν να φύγουν με χρήματα από τα σπίτια όπου "χτυπούσαν".


Της βούτηξαν τις οικονομίες παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2017 Rating: 5 Τις πενιχρές οικονομίας μιας 84χρονης βούτηξαν μέσα από το σπίτι της άγνωστοι δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να εισέλθουν σε αυτό, παριστάν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: