728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πήγε να ανέβει σε γέφυρα για να αυτοκτονήσει και έπεσε θύμα βιασμού

Το τραγικό περιστατικό έγινε στη πόλη Ομσκ της Ρωσίας





Μία νεαρή κοπέλα από τη Ρωσία είχε ξεκινήσει για μία γέφυρα από την οποία σκόπευε να πηδήξει για να βάλει τέλος στη ζωή της. Η 25χρονη είχε χωρίσει πρόσφατα από τον άνδρα της και έπασχε από κατάθλιψη.

Ένα βράδυ, αποφάσισε να αυτοκτονήσει και έτσι έφυγε τα μεσάνυχτα από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς μια ψηλή γέφυρα, στην πόλη Ομσκ όπου διαμένει, προκειμένου να βάλει ένα τέλος «στο ψυχικό της μαρτύριο», όπως η ίδια είπε αργότερα.

Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη, εξίσου τραγικά με τα δικά της. Καθ' οδόν προς τη γέφυρα, από την οποία σκόπευε να πηδήξει, έπεσε θύμα βιασμού από έναν νεαρό άνδρα, ο οποίος την είδε να περιπλανιέται μόνη της και αποφάσισε να βάλει μπροστά το εφιαλτικό σχέδιό του.

Όπως μετέδωσαν ρωσικά ΜΜΕ, μετά την επίθεση, η 25χρονη έφτασε στη γέφυρα και κάθισε στα κάγκελα, έτοιμη να πηδήξει. Ευτυχώς για την ίδια, εκείνη τη στιγμή πέρασε ένα ταξί και ο οδηγός του συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αμέσως σταμάτησε το όχημα, κατέβηκε και έκανε το παν για να την πείσει να τον ακολουθήσει.

Τελικά τα κατάφερε με την κοπέλα να παρακολουθείται από ψυχολόγους καθώς τα απανωτά χτυπήματα ήταν πολύ ισχυρά.


Πήγε να ανέβει σε γέφυρα για να αυτοκτονήσει και έπεσε θύμα βιασμού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017 Rating: 5 Το τραγικό περιστατικό έγινε στη πόλη Ομσκ της Ρωσίας Μία νεαρή κοπέλα από τη Ρωσία είχε ξεκινήσει για μία γέφυρα από την οποία σ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: