728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θετικό στην αξιολόγηση το 86,3% των εργαζομένων στο Νοσοκομείο



441 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Άρτας, από το σύνολο των 511 κατέθεσαν οικειοθελώς ατομικά φύλλα αξιολόγησης. Το ποσοστό συμμετοχής ανέρχεται στο 86,3%

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου, πρόκειται για την έμπρακτη απάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων στην ισχνή μειοψηφία που επεδίωκε να τους παρασύρει στην άρνηση.

"Αυτή είναι η αποστομωτική καθαρή απάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου σε όσους επιδίδονται συστηματικά σε χαρτοπόλεμους σκαιών και ψευδών ανακοινώσεων όπως η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας.

Μια ανακοίνωση που δεν περιποιεί τιμή στους συντάκτες της και δεν προσφέρει διόλου καλές υπηρεσίες στο αίσθημα συναδελφικότητας, στην εργασιακή ηρεμία, στο σεβασμό στους κανόνες της δημοκρατίας και στην αποκατάσταση κι ενδυνάμωση του κύρους του συνδικαλισμού", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.



Θετικό στην αξιολόγηση το 86,3% των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017 Rating: 5 441 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Άρτας, από το σύνολο των 511 κατέθεσαν οικειοθελώς ατομικά φύλλα αξιολόγησης. Το ποσοστό συμμετοχής ανέρχ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: